SuperBlog

Alege sănătatea pentru tine și copilul tău!

„Suntem ceea ce mâncăm” spune o vorbă pe care nu știu cât de mulți oameni o și înțeleg. Conform unor date publicate de Institutul Național de Statistică în 2016 românii au crescut consumul de grăsimi, de zahăr, de carne de porc, de ouă, în timp ce consumul de lapte sau fructe, produse locale a fost în scădere. Ne îndreptăm într-o direcție din ce în ce mai proastă și asta se reflectă în sănătatea tot mai precară. Tot mai mulți copii diabetici, tot mai mult tineret care suferă de obezitate, tot mai multe boli cardiovasculare. Sportul a rămas undeva într-o sferă de care nu prea ne atingem pentru că noi le știm pe toate și cu siguranță nu avem nevoie de așa ceva.

Cred cu tărie că schimbarea de care avem nevoie trebuie să vină încă de la cei mici. Cred că generațiile fragede sunt un punct bun de pornire. De ce? Pentru că adulții sunt cumva rigizi. Le este greu să renunțe la ceva cu care sunt deja obișnuiți, ceva ce le oferă plăcere de moment. Adulții sunt cei ce strică alimentația copiilor. Adulții sunt de vină pentru că școlarii primesc bani la școală și nu pachețel. De ce? Pentru că spun ei, copilul vede la colegi că aceștia fug la magazin și vin cu punga de cipsuri și sticla de suc și atunci cere și el.  Este mult mai ușor să îi bagi în buzunar 5 lei decât să te gândești la o gustare sănătoasă. Fructe? Nu mănâncă el fructe. Legume? Nici atât … Oricât ai încerca să explici că un copil ce vede în casă, aia face, e în zadar.

Privind problema așa, m-am gândit că dacă cu un adult e ceva mai mult de furcă, poate cu un copil situația e mai ușoară. Pentru asta este nevoie o campanie de promovare a consumului de fructe și legume, Trăiește sănătos! Unde va lua naștere această campanie? Vom afla mai jos.

  1. Etapa numărul 1 este etapa de punere în aplicare a ideilor deja concepute. Vom instala în fiecare grădiniță și școală un colțișor verde. Ce înseamnă asta? Înseamnă că vom amenaja un spațiu verde în interiorul instituțiilor. Locul va fi decorat cu desene cu fructe, legume, mesaje motivaționale, informații știați că? (despre beneficiile fructelor și legumelor). Vedeta colțului verde va fi cel mai nou storcător prin presare la rece,  Hurom HZ Alpha.  Cu ajutorul lui vom reuși să stoarcem și ultima picătură din orice fruct sau legumă dorim. De asemenea, poate stoarce rădăcinoase dure, fructe moi sau frunze fără nici un fel de efort, oferind cel mai mare conținut de vitamine, în sucul obținut.
  2. Etapa numărul 2 este etapa de cunoaștere și testare. Practic copii vor face cunoștință cu fructele și legumele. Dacă le-am fi prezentat un simplu măr roșu, probabil nu ar fi fost deloc interesați. De mâncat nu cred că se pune problema. În schimb noi nu le vom prezenta un simplu fruct, ci un pahar sănătos de suc proaspăt stors. Știm cu toții că cei mici adoră sucurile!
  3. Etapa numărul 3 este etapa de consolidare. Timp de o săptămână copiii vor primi gratuit sănătate la pahar! Fructe proaspete alese de pe tarabele țăranilor gospodari, legume crescute cu multă dragoste, transformate în sucuri delicioase și frumos colorate de către prietenul sănătății, Hurom! Sunteți convinși că niciun copil nu va refuza paharul magic
  4. Etapa numărul 4 este etapa de dezbatere. Părinții vor fi chemați la o întrunire de dezbatere în ceea ce privește sănătatea sa și a copilului său. Îi vor fi prezentate beneficiile unui regim alimentar sănătos, bogat în fructe și legume. De asemenea îi va fi adusă la cunoștință bucuria și curiozitatea cu care copilul său a consumat sucuri naturale, fără să fi fost nevoie să alerge cineva cu bucățile de măr după el, cum se întâmplă în unele cazuri. Fără țipete și promisiuni. Se vor prezenta beneficiile storcătorului, iar pentru cei interesați un reprezentat al firmei îi va direcționa către magazinul profistore.ro,  unde vor fi la curent cu toate ofertele la storcătoarele prin presare la rece Hurom, pentru a-și putea achiziționa un astfel de storcător.

Copiii vor fi atrași de culoare, adulții vor înțelege că este important să consume fructe și legume. Hurom HZ Alpha   știe asta deja, de aceea a fost conceput pentru a obține nu numai sucuri naturale cât și delicioase înghețate, șerbeturi sau smoothie. Totodată Hurom mai știe că un suc de fructe din comerț nu va avea aceleași beneficii ca unul proaspăt preparat. Alege și tu sănătatea! O campanie pentru tine și copilul tău!

Hurom

ps. niciun părinte nu trebuie să se simtă ofensat.

pps. articol scris pentru SuperBlog 2017.

3 Comentarii

Lasă un răspuns