Diverse

100HAPPYDAYS- SĂPTĂMÂNA 8

Ziua 51, 16 noiembrie: Mi-am recuperat cărțile, Maitreyi (Eliade) și Dragostea nu moare (Maitreyi), pe care le împrumutasem cuiva în urmă cu vreo 3 luni. Posibil să le recitesc.

Ziua 52, 17 noiembrie: Dansez … cu pozele vechi! Astăzi am răsfoit poze …

Ziua 53, 18 noiembrie: Iub= fericire, fericire=iub

Ziua 54, 19 noiembrie: Asta a fost o zi plină de gândire și documentare. Ce cadou simbolic să-i fac? Pentru că pe 22 facem 5 ani, am decis să nu ne cumpărăm nimic. Să ne facem ceva handmade. Personal mi se pare mai cu suflet 😀

Ziua 55, 20 noiembrie: O zi cu mult ghem, superglue prin păr, pe degete, peste tot! Mi-a adus aminte de orele de abilități practice de prin clasele mici.

Ziua 56, 21 noiembrie: Continuarea zilei de ieri! Din nou superglue, bilețele, scris, poze, filmuleț, ghem, ațe!

Ziua 57, 22 noiembrie: A fost o zi super pentru mine , care am stat cuminte în pat și l-am urmărit pe iub cum alerga după indicii. Îmi permit să detaliez: I-am înmânat un bilețel la început, în care îl invitam la joacă. Pe cel dintâi i-am scris indicii pentru locația următorului bilețel. A întâlnit pe parcurs o serie de momente de neuitat pentru noi trecute pe niște sticky notes, iar pe unul dintre ele era încercuit un cuvânt. A trecut de el fără să bage de seamă ceva, dar a trebuit să se întoarcă să le reia pe toate când a mai găsit un bilețel care îi sugera asta. După alte „alergări” de colo colo a mai dat de-un rebus care trebuia rezolvat iar pe diagonală ieșea indiciul pentru următoarea locație și de un filmuleț cu/despre noi trimis pe mail . A urmat întâlnirea cu pernuța cusută manual (n-am fost prea mândră de ea dar mai bine de atât nici nu puteam :)) ). La final a ajuns la mașină unde deja îi agățasem rama handmade. Chiar a fost a zi funny!

 

 

7 Comentarii

  1. Apropo de Maitreyi, mi-am amintit de fi-miu, cand era in liceu si nu voia sa citeasca aceasta carte iar profesoara (buna profesoara!) le-a zis ca le va da un 10 daca vor descoperi acea propozitie formata dintr-un singur cuvant. Asa a citit fi-miu carte (care i-a si placut, in final), cautand un cuvant. Ia sa vad, tu gasesti propozitia buclucasa? 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns