Diverse

100HAPPYDAYS- SĂPTĂMÂNILE 11 ȘI 12

Ziua 72, 73, 74, adică 7, 8 și 9  decembrie: zile grele, zile fără de lumină de dimineața și până pe la amiază. Ăștia de la Electrica s-au gândit că nu e nicio problemă să înghețăm și dezghețăm congelatoarele în fiecare zi, așa că au decis că e momentul să schimbe firele de curent. Nu-i bai, bine că avem lumânări și cărți de citit. Din nou, atmosferă relaxantă după ce-a trecut valul de înjurături. A fost un prilej bun să văd cât pot să rezist fără tehnologie. Deja când se apropia ora 15:30 și știam că trebuie să vină curentul mă treceau toți mâncăricii :)) Oricum până la ora aia am rezistat cu brio!

Ziua 75, 10 decembrie: Vă mai amintiți de Momoleață? Eu da, că de fiecare dată când o lăsăm liberă, prin curte, face cumva și mă calcă fix pe piciorul pe care încă îl simt beteag. Și cum s-a făcut cât un urs e o plăcere maximă. Dar e plăcut să vezi curtea plină de câini 😀

Ziua 76, 11 decembrie: Ne pregătim să împodobim braduuuul. Ce poate fi mai frumos? Poate așa atragem și zăpada … Am scos podoabele, am verificat dacă mai funcționează instalațiile și am spalat brăduțul 🙂 Parcă miroase a Crăciun iar eu mă simt din nou copil și în interiorul meu încă mai chicotește un sentiment de bucurie.

Ziua 77, 12 decembrie: nu se exprimă în cuvinte, ci în imagini…

SONY DSC

 

SONY DSC

Ziua 78, 13 decembrie: Dacă ieri mi-am împodobit minunăția mea, azi l-am îmbracat în straie de sărbătoare pe-al lu iub 😀

IMG_0359

Ziua 79, 14 decembrie: Electrica m-a deconectat din nou de la aparate :)) Așa că relax, lumânări și-o carte. Și niscai înjurături. Și o ce veste minunată, că tot e sezonul colindelor: în această minunată săptămâna o să am curent o zi da, o zi ba!

Ziua 80, 15 decembrie: În momentul în care am intrat pe blog si am găsit notificarea de la acest om minunat, involuntar mi s-a dus rânjetul de la o ureche la cealaltă. S-a gândit cineva și la mineee :))

Ziua 81, 16 decembrie: 

Ziua 82, 17 decembrie

Ziua 83 și 84, adică 18 și 19 decembrie: mi le-am petrecut citind. Abia aștept să termin minunăția asta de carte (nu vă spun care) și să vă împărtășesc impresiile mele.

Ziua 85, 20 decembrie: O zi frumoasă, cu bătăi (d-alea de dragoste :)) ), zâmbete și alte nebunii! A… și cu iub!

5 Comentarii

        1. bine că s-a terminat! Sper :)) prima zi a fost cum a fost, dar pe urmă s-a îngroșat gluma rău. Îmi venea să mă duc să mă iau de neneii ăia care stăteau cu mâinile-n șold și se uitau la 2 care întindeau de fire :)) Din câte am înțeles ăia erau boșii și boșii nu lucrează, doar își dau cu părerea

          Răspunde

Lasă un răspuns