Diverse

#100happydays

În ultimul timp m-am supărat mai mereu. Mă aprind din orice și parcă zilnic sunt pusă pe ceartă. Aseară răsfoind un blog am dat peste un articol cu „100 de zile fericite”. Așa am ajuns să mă provoc, nu înainte de a mă gândi de câteva multe foarte foarte multe ori. :)) Nici acum nu sunt ferm convinsă că o să reușesc, pentru că de prea multe ori trec peste clipele de fericire fără să mă gândesc cât de norocoasă sunt că le-am primit.

Inițial provocarea spune că 100 de zile la rând trebuie să postezi pe unul din conturile de socializare câte o poză, un rând-două-trei în care să arăți ce te-a făcut fericit în ziua respectivă. Sau există și variantă personală, de a nota într-un jurnal. Ei bine, eu aleg a doua variantă, adică cea cu jurnalul și pentru că jurnalul meu actual e ăsta voi posta aici în fiecare săptămână.

Sper să reușesc să îmi schimb modul în care văd lucrurile în aceaste 100 de zile. Par multe, dar cine știe?

Dacă vrei și tu să te provoci, ai mai multe detalii aici 🙂

5 Comentarii

 1. Zilnic viața ne oferă un motiv să zâmbim sau să fim fericiți. Câteodată poate suntem prea concentrați pe alte lucruri și nu le observăm pe cele mărunte,care de cele mai multe ori pot deveni mai importante. De mult „mă bate gandul” să răspund la o astfel de provocare și acum că am văzut că nu sunt singura care s-a gândit de foarte multe ori la asta,chiar am să încerc :).
  Chiar dacă zilele par multe,îți dorescc succes și să ai parte de cât mai multe momente fericite!

  Răspunde
   1. Cred! Dar cum sunt dependentă de făcut poze,voi găsi zilnic un motiv de fericire. La fel îți doresc și ție ! Poate într-o zi nu ești fericită pentru că ai alte așteptări,dar cu sigurantă când îți vezi cățeii zâmbești :).

    Răspunde

Lasă un răspuns