Întâmplări

30 noiembrie.

Cu o zi înainte, adică duminică, al meu fusese la mine. N-a dat niciun semn că ar ști sau și-ar aminti că urmează ziua subsemnatei. La doișpe noaptea mi-a dat mesaj cu La mulți ani și cam atât.

Ziua de luni mi-am petrecut-o sub semnul întrebării. Un semn mare mare, care atârna greu. Bă da chiar nu vine? Adică ….

De câte ori îl sunam să văd ce mai face îmi spunea că lucrează la un site. Eu îi ziceam că mor de plictiseală el îmi zicea că are o groază de lucru, că apoi trebuie să iasă la mașină, să-i facă și lu` aia nuștu ce. Prima dată am crezut că mă minte, dar apoi când am remarcat trecerea orelor am văzut că nu mințea.

Serios? Chiar o să mă supăr grav…defapt deja m-am cam supărat. Am pierdut vremea aiurea toată ziua, mai ieșeam pe la poartă să mai văd poate poate zăresc vreo mașină. Noroc cu mama c-a prăjiturit și-am stat cu ea ș-a trecut vremea repede.

Seara mama a venit să-și caute leacuri de dureri de picioare pe sfântu gugăl așa că s-a instalat la calculator. Subsemnata era tolănită cu laptopul în pat. Urmează următorul schimb de mesaje și vă rog să remarcați supărarea fericirea că „ningea” 😀

Screenshot_2015-12-02-12-53-49

Ăla a fost momentul în care m-a trăznit să ies afară că sigur aveam să găsesc ceva. Și fix aia am făcut, iar vreo 10 minute mai târziu aveam să intrăm amândoi în casă 😀 Dacă nu venea zău că mă supăram grav 😀

p.s: Mi-a făcut un filmuleț așa frumos, dar nu mă lasă să îl arăt la nimeni.