SuperBlog

5 000 de euro numai pentru mine?

5 000 de euro numai pentru mine?

Cei de la Banca Transilvania ne provoacă să bălim la 5 000 de euroi, adică …. citiți aci: Visul a devenit realitate. Ai 5.000 de EURO să faci ce vrei cu ei. Poți să-ți cumperi telefonul visat, să-ți faci un colțisor de relaxare în casa ta sau să-ți planifici o excursie. Acum, ce să zic, m-am uitat eu în stânga, în dreapta, am căutat chiar și pe sub pat și zău dacă i-am găsit. Așadar domnilor jurați, unde sunt banii? Cum credeți că ne pică nouă, muritorilor de rând, să ne imaginam tot felul de drăcovenii scumpe, sau mai știu eu de care, ca apoi să ne dăm două palme peste față, să ne uitam în propria ogradă și să realizăm că alea-s doar vise…sau visuri?

Eu vă întorc propunerea: cum s-a întâmplat într-o probă anterioară, vă propun să alegeți MĂCAR 10 participanți la această probă cărora să le dați cei 5 000 de euroi și apoi lăsați-ne o lună răgaz și să vedeți ce articole faine o să citiți :)) Așa-i că e mișto?

Lăsând gluma și făcându-vă jocul, eu o să fiu sinceră și o să vă dezvălui că ăia 5 000 de euroi i-aș ține pentru mine! Egoistă, nu? M-aș duce direct la Banca Transilvania și aș aplica pentru programul de loialitate. Asta mi-ar aduce cardul de cumpărături, cu care aș aduna puncte STAR. Poate mulți vă întrebați ce sunt punctele STAR…e simplu! Punctele STAR sunt de fapt bani. Primești puncte pentru toate cumpărăturile pe care le faci cu cardul STAR, la orice comerciant din România sau din străinătate (online sau în magazine), cu excepția cumpărăturilor în rate. 

De acolo aș întinde-o direct la unul din magazinele partenere, Christian Tour, de unde aș achiziționa în 2-3 rate atenție!!! –FĂRĂ DOBÂNDĂ bilete de avion cătreeee ….ta ta ta taaaaaaaaam(sunet de tobe) INDIAAAA,

Spuneam mai sus că i-aș ține pentru mine și o repet, pentru că sigur dacă i-aș da familiei, ar găsi imediat o întrebuințare „materială” așa că aș prefera să le fac cadou vacanța în India.

M-aș lăsa pictată cu henna, împodobită cu giuvaere și nu în ultimul rând mi-aș cumpăra un sari. Daaa, un sari roșu sau albastru, ca să fiu și eu ca indiencele din filmele care m-au fascinat întotdeauna. Aș face poze cu Sharukhan și Salman Khan (mmmmm) și le-aș posta aici, pe blog!

Acesta este visul meu, dezvăluit pentru SuperBlog!

Lasă un răspuns