SuperBlog

Ajutoare de nădejde

colop_marking-solutions_probaPentru cine nu mă cunoaște o să spun o poveste. Nu e scurtă, vă avertizez, dar e frumoasă, e iubire pură, e idilă de primăvară la început, apoi e o viață. M-am născut din sentimentele unui tânăr adolescent, cu toate ca fusesem fabricată cu mult înainte. Da, da, ați înțeles bine…am fost fabricată de mult timp, de cei de la Colop, dar m-am născut cu adevărat în mâinile lui Gelu.

fd

Ei bine, nu am văzut până acum un tânăr așa de înflăcărat, atât de îndrăgostit și de creativ. M-a achiziționat de pe http://www.colop.ro/ și am o personalitate puternică. Sunt una din acestea http://imagecard.colop.com/?home=1și aș zice că sunt personalizată special pentru ea: o frumusețe cu ochi migdalați, păr de mătase și ten cafeniu. La început era un joc. Timp de un an, Gelu îi strecura în bancă câte un bilețel  pe care erau ștampilate două inițiale “BșiS” și o floare. Păi cum ce floare? O floare pe care o lăsa cu ajutorul meu! Da da! Eu eram martoul iubirii lui, eu eram sprinjinul său, eu eram buchetul cu flori din care zilnic “rupea” câte una. Sofia era speriată la început, pentru că nu știa cine face toate astea. Dar timpul trecea și parcă abia aștepta să se facă o nouă zi, să găsească un nou bilețel… Apoi, într-o zi, eu m-am ales cu un frate, un Printer 55, iar Sofia nu a mai găsit obișnuitele atenții, ci o înștiințare: “După ore, la alunul din parc”. Ahaaa, deci dacă eu purtam zilnic aceleași hăinuțe formate din cele două inițiale și floricica, fratele meu știa să scrie, ba chiar să modifice textul după cum era nevoieprinter 55.

Curioasă și deja îndrăgostită de Gelu, fata s-a lăsat purtată de inimă și după ore parcă picioarele îi duceau corpul involuntar la alun. Acolo o aștepta el, îmbrăcat elegant, cu un buchet de flori. A savurat-o din priviri. Cosițele bălaie îi mângâiau chipul angelic, soarele îi lucea în pupile…era atât de frumoasă! I-a luat mâna, a sărutat-o, în timp ce l-a scos din buzunar pe fratele meu. Și într-un moment de neatenție …țac! a ștampilat-o… Sofia și-a aplecat ochii  și a izbucnit în plâns….”Vrei să te căsătorești cu mine?” scria pe mâna delicată a fetei.

În scurt timp au făcut și nuntă, eveniment de vis. Prietenii au primit invitații, pe care Gelu le-a personalizat cu o ștampilă a fericirii, a iubirii, zis și Printer 50. Noi trei ne-am înțeles de minune și suntem bucuroși că am ajutat la crearea unei noi vieți, a unei noi familii.

stampila_casatorie_colop_superblog

Ani de zile ne-au păstrat la loc de cinste  pe etajeră, în camera de zi, dar nu ne-au uitat niciodată. Gelu nu uită s-o mai surprindă cu câte un textuleț pe ușa frigiderului, sau când ea, leneșă stă în pat până mai târziu. găsește câte o cană de ceai fierbinte, pe care Gelu ștampilează câte un “Te iubesc”.

fireplace-design

Aceasta a fost a treia probă din competiția SuperBlog 2015!

Lasă un răspuns