SuperBlog

Azi este cel mai bun moment să călătorim!

6e100b693083fe7b237779ffd809d8b7_LAzi este cel mai bun moment să călătorim! Destinația pentru vacanță prezentată în rândurile ce urmează este una aleasă special pentru voi, iubitori de călătorii, de frumos și de Franța, din ofertele turistice puse la dispoziție de CND Turism.

Paris! Orașul luminilor, al iubirii și al artei! Cu numai 650 euro* ai o vacanță de povestit nepoților!

Dacă nu ai rău de avion și dacă nu îți este frică, atunci trebuie să vizitezi minunatul oraș de care cu siguranță te vei îndrăgosti pe loc. În acest sejur, Parisul te va încânta cu farmecul său!

Când pleci?

Nu știi când să îți iei concediul? Când să lași copiii cu bunicii? În anul 2016 sunt 7 plecări: 2 mai, 20 iunie, 18 iulie, 8 august, 22 august, 5 septembrie, 19 septembrie.

*Cât te costă?

Dacă alegi să te cazezi la un hotel de 2 stele atunci prețul este de 585 euro. Dacă vrei la hotel de 3 stele atunci prețul va mai crește puțin, 645 euro. În tarif este inclus micul dejun și cazarea pentru 6 nopți, transport București-Paris-București, cu bagaj de maxim 32 de kg (în cala avionului), un bagaj de mână (maxim 7 kg) și servicii ghid român.

Tariful NU include intrările la obiectivele turistice și ghizii locali.

Ce vizitezi?

Pe parcursul turului cu autocarul din prima zi te poți bucura de priveliștea minunată oferită de Gradina Luxembourgului. Întinsă pe 23 de hectare este un loc de întâlnire a parizienilor, un loc plin de verdeață, flori și sculpturi. Universitatea  Sorbona și Pantheonul vor fi și ele străbătute de privirea curioasă dacă alegi Parisul. Pantheonul a fost construit la sfârșitul secolulului al  XVIII-lea și adăpostește trupurile adormite ale unor mari personalități: Victor Hugo, Emile Zola, Marie Curie, etc. Mai jos ai galeria foto pentru ziua 1 a circuitului cu autocarul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Te asigur că va fi o zi plină, vei vedea multe, așa că nu uita să vii cu bateriile încărcate! De la arhitecură, la flori colorate, la clădiri înalte – toate te vor impresiona și este imposibil să treacă această zi fără să nu-ți placă nimic!

Ziua a doua o vei petrece pe Valea Loarei și pe Valea Senei, unde vei vizita castele. Nici aceasta nu te va plictisi pentru că arhitectura construcțiilor este una impresionantă!

Muzeul Louvre și o croazieră pe Sena  te așteaptă în ziua a 3-a!

În ziua a 5-a vei merge la mormântul lui Napoleon (Domul Invalizilor), la Catedrala Notre Dame și  Cartierul Montmartre.

Și să nu cumva să crezi că pleci din Franța fără miezul ei, fără Disneyland! O adevărată nebunie! Ce? Nu mai ești copil? Stai liniștit, ăsta e un loc pentru adulți! Doar trebuie să-și mai descrețească și ei frunțile, nu?

În ziua a 6-a se organizează o excursie cu autocarul la oceanul Atlantic, unde probabil vei vedea ceva inedit: fenomenul de flux/ reflux.

De ce recomand acest sejur?

După cum puteți observa destul de bine, vizitatorul are acces la multe lucruri la un preț avantajos. Iubitorii de arhitectură vor pleca cu siguranță cu câte ceva bine întipărit, pentru că Parisul este plin de arhitectură! Dacă sunteți pictor/ creator de artă, cu siguranță veți pleca cu multe idei pentru creațiile dumneavoastră! Pentru un vizitator obișnuit pasionat de călătorie sejurul este perfect! Atenție însă, zilele sunt foarte solicitante, nu prea este timp de relax, așa că trebuie să lăsați oboseala la o parte sau bine ar fi să o uitați acasă!

Pentru prețurile intrărilor la obiectivele turistice, puteți accesa site-ul celor de la www.vacantespeciale.ro

Lasă un răspuns