Diverse

Cadouri de la StarGift

Cadouri de la StarGift

Recunosc că nu sunt omul comenzilor online. În afară de cărți (și acolo am fost destul de sceptică după ce am comandat ceva pentru facultate de la un anticariat din București și nici în ziua de azi n-a ajuns comanda, dar nu-i problemă, eu încă mai aștept :)) ) am mai comandat online doar poze, pentru că față de prețurile din oraș, site-ul căruia i-am rămas client fidel oferă prețuri și calitate super și un tricou pentru al meu. Nu mai știu pe ce site am dat comanda, dar îmi aduc aminte clar că dimensiunile specificate în descrierea produsului nu coincideau cu dimensiunile reale ale tricoului. N-a fost o problemă gravă pentru mine, dar pentru colega mea da. Tricoul comandat de ea nu i-a venit prietenului ei, deși teoretic trebuia. Cam asta a fost experiența mea cu comenzile online, pe scurt. Dacă ar fi să mă uit mai bine e cam negativă treaba.pp_1464092054

Acum câteva zile însă mi-a sărit în ochi pe feisbuc o reclamă la StarGift. Și cum căutam o idee de cadou pentru soră-mea a picat la țanc. După ce am răsfoit puțin produsele am rămas fixată pe o cană cu 18 poze. Adică cea din dreapta. M-am gândit, m-am răzgândit, am căutat păreri, pe site, pe pagina lor de feisbuc și m-am hotărât să mai acord o șansă comenzii online.

Cred că m-au convins pozele cu produsele primite, pe care clienții le urcau pe pagină. Și faptul că au o pagină de feisbuc cu multă activitate. Și chiar răspund la mesaje și la comentarii. Altfel spus, la prima vedere mi s-au părut serioși.

Cana costa 25 de lei, iar transportul 18 lei. Partea proastă e că diferă în funcție de localitate. Comanda am dat-o duminica, lunea a fost procesată și marțea am primit-o.

Ce am primit? Am fost mulțumită?IMG_0527

Ei bine, mă așteptam să primesc o cană întreagă, cu niște poze calitative (pentru că cele încărcate de mine pe site așa au fost) și să arate bine. Exact așa s-a și întâmplat! Cana a venit intactă, ambalată într-o cutie care era ambalată în altă cutie mai mare. Suprafața cănii este lucioasă, astfel încât dacă dai cu unghia pozele rămân la locul lor. Nu prezintă fisuri sau alte chestii care ar putea duce la returnarea produsului.

După experiența mea cu StarGift recomand cu încredere serviciile lor!

 

*acest articol nu este advertorial

*fețele de pe cană sunt adăugate pentru a păstra anonimatul

 

IMG_0522

 

12 Comentarii

Lasă un răspuns