SuperBlog

Când imaginația și Answear merg mână-n mână

Când imaginația și Answear merg mână-n mână

– Copiii sunt?

– Sunt! Matei, Antonio și Clara. Plus o bucată de cățel, Rodin. Mâncarea e în spate, bagajele în portbagaj. Banii sunt la mine, cardurile la tine, aparatul foto e la copii. Avem totul cu noi, nu te mai agita așa.

– Nu nu. E ceva ce am uitat acasă, zău. Am un sentiment ciudat și nu e de bine.

– Orice ar fi uitat e un lucru minor. Avem deja 100 km parcurși, nu avem cum să ne mai întoarcem.

– Ai încuiat casa?

– Cheile sunt în geantă. Gazul e oprit, totul e oprit prin casă. Am pornit alarma, am închis ferestrele, am închis garajul. Serios dragă, nu ai de ce să îți faci griji.

– Fie, cum spui tu. Totul e în regulă, totul e perfect. Bine că nu avem vreo zece copii, că sigur uitam pe careva acasă. Dacă tu spui că ai luat bagajul verde, pe cel mare negru și pe cel mic tot negru, atunci o să încerc să mă calmez. 

– Verde? Care bagaj verde?

– Nu ține gluma. Sunt calmă…

– Vorbesc serios! Nu mi-ai dat decât 2 bagaje.

– Ți-am spus destul de clar să mergi în cameră după cel verde, pentru că e prea greu ca să cobor cu el.

– Măcar acum o să stai fără griji, pentru că tocmai am aflat ceea ce am uitat acasă.

 

7 ore mai târziu

– Și eu cum se presupune că ar trebui să merg la plajă? Toate rochițele mele erau în bagajul mare și verde pe care CINEVA l-a uitat acasă pentru că tot acel CINEVA nici măcar nu m-a auzit când i-am spus să meargă după el.

– Merg să-ți cumpăr ceva de îmbrăcat, numai nu te mai enerva. Ne strici vacanța.

– Ne strici vacanța… bla bla bla, de azi înainte eu o să mă ocup personal de bagaje. O să stau cu ochii pe tine să văd ce faci. Mai bine dă-mi repede o cămașă de-a ta. O să-mi fac o rochiță de plajă cât ai zice pește. Câte cămăși ai la tine?

– Ăăăă, vreo 7. Să înțeleg că din toate ai să faci același lucru?

– Exact. Doar nu vrei să apar cu aceeași „rochie” în toate aceste zile. În plus am și eu câteva eșarfe din alea lungi, luate de pe Answear.ro. Știu niște smecherii prin care din eșarfe pot face rochițe și chiar niște modele super faine de bluze. Și dacă mă gândesc mai bine chiar văzusem undeva o geantă făcută dintr-o eșarfă. Hai că ai nevasta deșteaptă ce să mai!

– Da da, sunt un bărbat norocos.

 

ora 16, la plajă cu tot familionul

– Mamiii, l-am îngropat pe Antonio în nisip, se aud copiii chițăind de bucurie. Tatiii, tatiii adu-ne brelocul mamei cu puff, să-i gâdilăm tălpile, doar ele mai sunt afară. Și veniți să facem pozeeee, strigă Clara.

– Ce năzdrăvani. Venim imediat! Știi, ești chiar provocatoare în cămașa asta a mea. Hmmm, mi-aș dori să te văd mai des așa…

– Haide, lasă gluma! Să mergem la copii.

– Mami, ne jucăm?

– Sigur că ne jucăm, întâi ajutați-l pe Antonio să iasă din nisip. Așa, acum hai să ne jucăm baba oarba. Ce zici tati?

– Super! O să fiu eu primul. Alergați, că vă prind!

– Heii, tati trișeazăăă! Tatiiii, nu mai deschide ochii, nu ai voie, strigă Clara ușor bosumflată.

– Tati trișează? Ia să te mai văd acum domnule cum mai vezi tu prin eșarfa asta! Gata, acum tati este legat la ochi cu eșarfa mea colorată. Haideți, să nu ne prindă!

 

ora 23, o stradă destul de aglomerată din centrul orașului

– Mă simt destul de vinovată că facem asta.

– Stai fără grijă. Copiii dorm în camera de hotel. Nu se vor trezi până ne întoarcem.

– Sper. Dar oricum nu am mai cinat de mult timp doar noi doi. Noroc că în bagajul tău strecurasem și eu o rochie de seară și niște pantofi cromați..

– … și niște tricouri și mai zici că ăla era bagajul meu?! Nu știam că atunci când te însori împarți nu numai viața, ci și bagajul, chiar și cămășile cu nevasta..

– Ce s-o fi întâmplat acolo? Uite, e cineva la pământ! Repede, să alergăm!

– Da. A fost un accident, uite mașina care l-a lovit. După cum arată cred că e destul de serios.

– La o parte, vă rog, dați-vă la o parte! Sunt paramedic. Să-mi dea cineva o curea! Omul sângerează, trebuie oprită hemoragia până ajunge amubulanța.

– Poftim,  se aude  cineva din mulțime în timp ce întinde o curea. Ce noroc cu dumneavoastră, ar fi putut muri…

 

jumătate de oră mai târziu

– Ai fost fenomenală acolo, dragă! L-ai ajutat pe bietul om enorm de mult. D-aia îmi placi tu mie, pentru deciziile tale. N-a contat pentru tine că nu ești în uniformă.

– Uniforma nu e totul. Nici nu vreau să mă gândesc ce urmări ar fi putut avea faptul că pierdea sânge foarte rapid. Of, uită-te la mine! Mi-am pătat jacheta asta! Hmm.. oare dacă o s-o întorc pe cealaltă parte o să fie mai bine?

– E cadoul de la mine, de aniversarea ta. Poți să o întorci fără grijă. E cu două fețe, cum zicea Matei. În schimb, te-ai deranjat puțin la păr. Parcă nu mai stă bine așa prins.

– Poftim, ține-mi pantoful!

– Acum te descalți? Hai că ești cu adevărat surprinzătoare.

– Șșșșt. Doar ține-mi pantoful. Sau ai tu cumva o oglindă în buzunar?

– Ce să fac cu o oglindă în buzunar?

– Așa mă gândeam și eu. Pantoful ăsta cromat e oglinda perfectă. Vezi? Ia să-mi retușez și rujul..

 

3 ore mai târziu, îmbrățișați în camera de hotel

– Iubito? Știi la ce mă gândeam?

– Îmî?

– Mi-am dat seama că #WeAreTheAnswear!

– Ce îndrugi acolo?

– Noi suntem răspunsul la toate problemele pe care le întâmpinăm! Uite, ți-ai pierdut rochiile de plajă, gențile de plajă, da? Ne-am dat bătuți? Nu, ți-ai făcut unele din eșarfe. La fel și cu omul de azi. Ai folosit o curea în lipsa unui garou. Apoi cu oglinda..

– Da, mai vorbim despre asta mâine, acum hai la somn!


Dacă și voi ați fost nevoiți să testați moda în diferite situații, în care poate nu ați avut la îndemână anumite lucruri, atunci trebuie să intrați în competiția challenge.answear.ro. Postați un videoclip sau o poză pe Facebook, folosind hashtagul #WeAreTheAnswear și puteți câștiga super premii: un Fiat 500, vouchere Answear și puncte în valoare de 100 lei pe care le puteți valorifica la cumpărături.

 

Lasă un răspuns