SuperBlog

Când pasiunea învinge oboseala

farmec_superblog_proba-150x150Eram obosită după tura de noapte și mă pregăteam să mă schimb ca să pot pleca acasă. Intram în prima mea zi liberă după nu mai știu câte săptămâni lucrate la foc continuu și îmi era gândul numai la somnul de care îmi era atâta dor. Nu e atât de ușor să fii doctor în frumusețe.  În spatele atâtor fețe luminate de zâmbete pe care le vedem zilnic pe stradă, acasă sau în metrou, stau zile întregi de muncă, multă documentare și mult mai multe experimente cu diferite substanțe. Dar când pacienții se întorc și îți mulțumesc pentru că i-ai scăpat de probleme nimic din toate astea nu mai contează. poza-concurs

Ah … dar nu m-am prezentat, să-mi fie rușine. Am început să vă vorbesc, însă nu știți cine sunt. Mă numesc Leti, am 29 de ani și fac parte din specialistii Gerovital, ocupând funcția de doctor în frumusețe, cum spuneam mai sus. Am ajuns aici cu multă muncă și în special din cauza unei situații neplăcute din copilăria mea. Trăind într-o familie săracă, cu grija zilei de mâine am suferit întotdeauna din cauza tenului meu plin de coșuri. De foame nu sufeream, pentru că tanti Vladislava (să -i dea Domnul sănătate) ne mai dădea câte o pâine și o farfurie de ciorbiță mie și fratelui meu. Copiii de pe stradă râdeau – și nu pentru că eram săracă ci pentru că eram urâtă.

Viața a făcut în așa fel încât să scap de acasă și să îmi doresc să ajut femeile cu probleme ale tenului. Știu câtă suferință poate aduce un coș sau un rid. Știu cum e să îți vină greu să te privești în oglindă.

Acum Clinica de Frumusețe Farmec pe care am fondat-o14039939_10153926232673763_1859099443493232719_n împreună cu câțiva colegi cu asta se ocupă: redă femeilor curajul de a ieși în lume, curajul de a se simți femei. Dar spuneam la început că tocmai mă pregăteam să ies. Îmi lăsasem halatul alb peste teancul de hârtii cu formule chimice la care lucrasem toată săptămâna. Eram obosită, dar mândră că reușisem să lansăm prima linie de produse dermatocosmetice  menite să răspundă diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului. Deodată se pornește alarma și se aud strigăte pe hol. Îmi îmbrac halatul repede și alerg spre sala de urgențe.

-Cod 1, cod 1! îl aud pe colegul meu, care mi se alăturase în alergare.

Întotdeauna m-am temut de codurile 1. Adică femeile puțin mai dificile, cu probleme ale tenului, care vor rezultate din prima, dar care nu cred în puterea produselor. Nu mă îndoiam de produsele din gama Gerovital H3 Derma+ , dar ne mai confruntasem cu astfel de cazuri și știam cât sunt de reticente în a încerca produse noi. Multe dintre ele nu aveau pic de speranță, pentru că de-a lungul timpului încercaseră atât de multe produse încât voiau să se dea bătute.

– Pe cine avem? îl întreb în timp ce-mi caut pixul prin buzunar.

– O pacientă în vârstă de 37 de ani care s-a trezit să meargă la serviciu și când s-a uitat în oglindă și-a văzut fața roșie.

Când am văzut-o i-am citit disperarea în privire. Când mi-a mai spus că peste două săptămâni trebuia să plece în luna de miere întârziată cu vreo 14 ani m-a întristat și mai tare. Dar pentru că eram specialiști adevărați colaboram cu cel mai bun dermatolog, cu ajutorul căruia reușeam să concepem numai produse românești de calitate. Așa cum era procedura, dermatologul oferea un consult specializat și apoi recomanda unul din produsele noastre.401_gh3d-_crema-piele-cu-roseata

În cazul femeii de 37 de ani, s-a constatat o dermatită atopică, cu roșeață în jurul nasului și piele aspră cu imperfecțiuni în acea zonă. Doamna avea un ten foarte sensibil, drept pentru care nu i se putea aplica decât ceva special pentru ten sensibil. În plus dermatologul a depistat o alergie la parfum, deci produsul nu trebuia să conțină. Am mers în Camera Vitrinelor (locul unde țineam produsele după lansare) de unde m-am întors cu magia: Cremă pentru piele cu Roșeață și ScuameEra un produs proaspăt lansat, la care mă gândisem în urma unui studiu efectuat, în urma căruia a rezultat faptul că mai mult de jumătate din populație suferea de dermatită. Unul dintre simptomele acestei boli era roșeața, iar această cremă era special gândită pentru a scăpa de ea.

– Nu îmi va afecta în niciun fel tenul, nu? a întrebat timidă pacienta.

– Doamnă, tenul dumneavoastră nu poate fi mai afectat decât este deja. Produsul nostru este recomandat tipurilor de ten sensibil și este fără parfum și fără parabeni. De astfel, neutrazenul, unul dintre ingredientele acestei creme,  previne şi ajută la ameliorarea simptomatologiei inflamatorii a dermatitei seboreice, adică va ameliora roșeața dumneavostră. Aveți încredere în noi!

– Așa îmi spun toți, dar nimeni nu a rezolvat problema. Acum doi ani am avut aceeași roșeață, același diagnostic și după multe chinuri și tratamente am reușit să scap de ea! Dar acum, acum e altfel .. în două săptămâni trebuie să am tenul perfect!

– Știți cum se cheamă Clinica noastră? FARMEC! Oare de ce credeți că am ales acest nume? Frumusețe, Atitudine, Respect, Magie, Eleganță, Calitate- asta oferim noi prin produsele noastre. Echipa noastră este una de specialiști și cu toții vrem să oferim doar calitate!

Două săptămâni mai târziu aveam e-mailul invadat cu poze din avion ale unei femei cu tenul impecabil și cu un zâmbet larg, care ținea un bilețel în mână pe care se vedea destul de clar un mesaj scris de mână Mulțumesc Farmec!

gerovital-derma2

Acest articol participă la proba cu numărul 3 din SuperBlog 2016.

sursă foto: Farmec și Google.

 

 

 

12 Comentarii

Lasă un răspuns