SuperBlog

Casa visurilor cu DIEGO!

Casa visurilor cu DIEGO!

Căsuța mea ideală este încă pe undeva prin capul meu. Când va veni vremea să prindă contur am să scotocesc bine de tot printre idei și să le selectez pe cele mai bune. De curând i-am descoperit pe cei de la DIEGO.  Dacă nu știți cine sunt, vă spun eu că se ocupă cu tot ce ține de amenajări interioare, de la parchet, covoare și perdele la tapet și fețe de masă. Mi-a fost mult mai ușor să mă uit pe site-ul lor și să îmi imaginez și mai bine cum ar arăta. Să vă spun și vouă?

Vreau o curte nici mare, nici mică, potrivită să zicem. Neapărat să avem iarbă, și un balansoar/ leagăn. 5996285400008-szonyeg-coco-garden-400-butterfly-enterior-01Și pentru că știu din experiență că acolo unde calci tot timpul iarba naturală pierde, aș prefera ca în jurul leagănului să fie niște iarbă artificială. La intrarea în casă să mă întâmpine o minunăție de preș ca ăsta din poză, ales cu dragă inimă pentru că are un spirit primăvăratic, deci plin de voioșie.
M-aș bucura tare să mă aștepte și un cățel, tot ca cel din poză. Casa trebuie să fie neapărat cu etaj și mansardă. Poate că vă strâmbați acum, dar eu deja știu ce și cum vreau :)).

Parterul să fie așa, un open space drăguț și primitor. Cu siguranță voi folosi pentru bucătărie o pardoseală rezistentă la apă, pentru că e o idee ingenioasă care este cu adevărat de folos. Pe pereți visez la un tapet, care să fie diferit în bucătărie, față de living. În primul caz aș opta pentru un tapet modern, cu motiv floral. Spuneam mai sus că pe site-ul DIEGO găsim chiar și fețe de masă, așa că deja am pus ochii pe una, care s-ar potrivi cu florile mele de pe tapet. Este o față de masă  elegantă Fiesta, tot cu motiv floral. Livingul îl văd deja foarte luminos și relaxant. Canapele albe, un tv pentru serile în familie și bineînțeles draperie de la DIEGO. (vezi poza 2)5996285511322-fuggony-acapulco-mintas-csikos-barna-enterior

La etaj sigur că se află camerele și baia, care va avea și ea pardoseală rezistentă la apă. În rest camere luminoase și spațioase. Mai ales cea a copilului, sau cele ale copiilor. Pereți tapetați specific celor mici, cu covorașe viu colorate, probabil cu personaje animate. Încă nu m-am decis dacă mobila să fie și ea colorată sau simplă, dar mai este destul timp.

Cam atât la etaj. În dormitorul matrimonial nu aveți voie să intrați. Vă spun doar câteva cuvinte … mătăsuri, vin roșu … dar haideți mai bine să urcăm la mansardă. Aici e inima casei. Întreg creierul meu e aici. Și sufletul tot aici se află. În tavan mi-ar plăcea niște ferestre ca să pot să mă holbez și să visez la stele. Tot aici se află o maaaare bibliotecă cu o colecție întreagă de cărți. Cred că mi-aș petrece o mare parte din timp în această încăpere. O măsuță pentru laptop, o canapea confortabilă pentru citit și relaxat. Mi-ar plăcea și un videoproiector pentru vizionarea filmelor vechi de familie. Jumătate de mansardă i-aș dărui-o jumătății, pentru că presimt că acolo va vrea să-și facă biroul.

Vom putea sta amândoi, în același timp în două camere diferite, dar totuși în același spatiu, pentru că mansarda aș vrea-o tot open space. Cam atât despre casa la care visez. Nu știu ce stil e ăsta pe care l-am prezentat, dar cred că e stilul meu, în care m-aș simți bine și acasă. Sper că într-o bună zi, să o am și sigur voi apela la cei de la DIEGO. Aș vrea să vă spun câteva cuvinte despre ei, că poate tocmai ce trece printr-o perioadă de reamenajare și e păcat să nu apelați la niște specialiști.

      Deci …  de ce DIEGO?

Trebuie să știi de la bun început că au peste 150 de magazine deschise în România, Ungaria și Slovacia, deci fii sigur că știu cu ce se mănâncă treaba. Și știu chiar foarte bine, pentru că pun la dispoziție o gamă largă de produse de calitate.

Dacă te sperie că ar costa o avere, crede-mă că au prețuri avantajoase! Dacă ai și un card de fidelitate și faci cumpărături cu el, poți beneficia de promoții speciale de până la 50% reducere!

Ești indecis și nu știi ce să alegi? Nu-i nimic! DIEGO îți oferă consilieră profesională.

În cazul achiziţionării de PVC, mochete şi traverse, tăierea la dimenisunile potrivite spațiului tău este gratuită. În cazul perdelelor și draperiilor beneficiezi de tivire gratuită!

Dacă tragi cu ochiul la ei pe site ai să rămâi plăcut impresionat. Vei găsi sfaturi utile și informații despre multe lucruri. Cum să montezi tapetul? Cum se fabrică covoarele DIEGO? Cum să alegi perdele potrivite pentru locuința ta? La acestea și la multe alte întrebări poți găsi răspunsul doar intrând la ei pe site.

Dacă te-ai convins că ai de-a face cu niște profesioniști, nu mai ezita! Alege DIEGO!

Lasă un răspuns