SuperBlog

Cu AVBS Credit e mai ușor să spui DA lucrurilor care te fac fericit!

Cu AVBS Credit e mai ușor să spui DA lucrurilor care te fac fericit!

„Banii n-aduc fericirea, dar te ajută să-ntreții iubirea”, ăsta era un proverb? Sau … parcă niște versuri dintr-un cântec? Nu mai știu sigur, dar cert e că eu văd un mare adevăr. Și nu mă refer la iubirea dintre doi/trei sau câți or fi, ci la iubirea de viață, pentru că viața e mult mai frumoasă dacă faci ce îți place. Da, e adevărat că „banul e ochiul dracului” și că dacă te apucă boala banului greu e să te mulțumești cu puțin și să nu aspiri la mai mult. Ba chiar o poți lua pe căi neumblate pentru a ajunge mai ușor la ei. Dar la polul opus mai e și situația aia în care oricât ai întoarce buzunarele pe dos, nu pică nimic. Și nu, nu pentru că-s găurite, ci pentru că sunt goale. Și când te gândești că aveai programată o evadare de câteva zile într-un oraș pe care nu l-ai mai văzut din tinerețe, de când mergeai în excursiile școlare…credite-avbs_credit-e1468743150309-300x188

Și totuși, dintre facturi și plimbare ce alegi? Mda, cred că știu răspunsul. Luna viitoare sigur vei strânge niște bani pe care numai tu știi de unde ai să-i scoți și nu vei mai rata călătoria. Și ghici ce? Luna viitoare copilul tău va veni și îți va spune că diriginta organizează o excursie și că vrea să meargă. Normal că te bucuri pentru el – tu nu îi poți oferi o excursie. Strângi din dinți și mai tai aia și aia de pe listă și faci copilul bucuros. Și uite așa trec anii și tu încă îndumici la bani.

Dar ce ar fi dacă ai călători și tu împreună cu copilul tău? Cum ar fi să te împrumute cineva fără să strâmbe din nas când îi spui că-i ceri bani ca să pleci în excursie? Știi că există un astfel de împrumut și un astfel de loc, unde nu ești primit cu strâmbături din nas, ci cu zâmbete și cu căldură?

AVBS CREDIT E SOLUȚIA! CU UN CREDIT RAPID POȚI SCĂPA DE GOLUL DIN BUZUNARE!

Știu că mulți oameni dau înapoi când aud de credite bancare, pentru că le e frică să nu cumva să fie păcăliți. Nesiguranța e mai mare în rândul oamenilor trecuți de o anumită vârstă, pentru că unii dintre ei nu mai țin pasul prea bine cu ce se întâmplă în jur sau pur și simplu nu mai înțeleg. Tocmai din această cauză dacă aș crea o campanie care să promoveze creditele bancare aș ține cont și de faptul că mulți vârstnici nu se descurcă pe internet sau nu folosesc deloc. Ba chiar nici posturilor de televiziune nu acordă prea mult credit, pentru că „difuzează prostii” sau sunt prea multe filme și nu mai văd bine să citească. Ei preferă emisiunile culturale, programele ce aduc în prim plan actorii ce străluceau odată pe scenele filmului și teatrului românesc. TVR2 este un astfel de canal de televiziune, prin intermediul căruia campania ar putea ajunge mai ușor la urechile oamenilor.

NU E MUSAI SĂ FII TÂNĂR CA SĂ CĂLĂTOREȘTI!

O poți face și la 70 de ani dacă vrei, nu te reține absolut nimic, ba din contră. Nu mai ai serviciu, nu mai plâng copiii de foame, nu rămâne decât să îți faci bătrânețile de poveste. Am auzit mulți vârstnici plângându-se că de-a lungul vieții au lăsat călătoriile pe seama perioadei în care nu or să mai aibă alte treburi de făcut și după spusele lor or să își scoată banii de la saltea adunați de-a lungul anilor, dar ajunși în haine grele văd că lucrurile nu stau chiar așa. Pensiile sunt prea mici și nu vor în niciun chip să audă de împrumuturi. De fapt, nu ar trebui să așteptăm nimic ca să ne facem bagajul și să plecăm, pentru că …

NU E MUSAI NICI SĂ FII BĂTRÂN CA SĂ CĂLĂTOREȘTI!

Acum îmi fac casă, masă și copii. Îi dau la cele mai bune școli, ca să scot cei mai buni oameni din ei. Acum nu am timp să am o viață. Investesc în mine și în familia mea. Când oi fi la pensie, am să rămân singur cu soția mea și o să colindăm lumea în lung și lat. Atunci și banii vor fi mai mulți, nu ca acum. Doar nu mă împrumut la bănci ca să plec la plimbare. … Am auzit și astfel de oameni, care nu-și dau seama cât de prețios e momentul.

Lor li se va adresa campania, lor – celor care au nevoie de bani și de un impuls în a acorda o șansă creditelor. Pentru că nu toate companiile de brokeraj bancar vor să profite de clienți. Ba din contră, AVBS Credit acordă mai multe tipuri de credite, în funcție de ceea ce are nevoie clientul: credit de nevoie personale, credit ipotecar, credit prima casă, credit rapid, etc.

CE TIP DE CREDIT AȘ PROMOVA ȘI DE CE?

Pentru că vreau să stârnesc dorința oamenilor care nu dispun de bani, de a călători oriunde (pentru că până la urmă poftele mari vin din niște gustări mici, nu?) le-aș vorbi despre creditul rapid. I se mai spune și microcredit, pentru că se pot împrumuta sume mai mici de bani decât la celelalte credite (sume de până la 1.500 de lei). În plus acest tip de credit se poate face doar cu buletinul și poate fi aprobat în câteva minute sau chiar pe loc. Astfel clientul se poate bucura de bani în câteva zeci de minute, sau i se poate transfera în cont chiar în aceeași zi!

Aș pune afișe peste tot: prin autobuze, prin stații, prin dispensare (știți câti oameni merg zilnic la medicul de familie?), panouri publicitare prin orașe, bineînțeles însoțite de o poză cu un peisaj fabulos care să surprindă un wow, vreau și eu acolo!  

dddddddddddddddddddd

 

BUN… AM FĂCUT ROST DE BANI, DAR UNDE CĂLĂTORESC?

Probabil că există și oameni care se hotărăsc mai greu în legătură cu destinațiile de vacanță. Oare unde mă voi simți mai bine? Unde să îmi duc familia? Sau pur și simplu oameni care caută informații despre locurile unde urmează să meargă. Care sunt cele mai bune prețuri la bilete, unde poți mânca ieftin și bun, ce poți vizita … Și cum altfel să-i convingem să facă acest pas dacă nu prin intermediul celor două bloguri  – CalatoriaPerfecta.ro și ExTraViTa.ro, care vor fi promovate pe toate mediile sociale?  Frunzărind articolele, oamenii vor afla informații extrem de utile și pot lua cele mai bune decizii! De asemenea numele celor două bloguri cât și adresele lor vor fi adăugate în reclamele difuzate de TVR2  și pe afișele răspândite prin diferite locuri.

Acum că ai aflat și unde să îți faci vacanța, nu-ți mai rămâne decât să-ți strângi bagajul și să te înarmezi cu un aparat foto și niște voie bună!

ÎNCREDE-TE, VISEAZĂ ȘI PORNEȘTE LA DRUM! CU AVBS CREDIT E MAI UȘOR SĂ SPUI DA LUCRURILOR CARE TE FAC  FERICIT!

franciza-avbs-credit-1021x580

 

3 Comentarii

Lasă un răspuns