SuperBlog

Cu Ryanair poți face cadoul perfect

Cu Ryanair poți face cadoul perfect

Când e vorba de cadouri pe mine una mă apucă toate durerile de cap, nu pentru că nu mi-ar plăcea să le ofer  ci pentru că de fiecare dată îmi ia zile întregi să mă gândesc ce să cumpăr, fie că e vorba de părinți, prietenă sau iubit. La orice m-aș gândi îmi amintesc că a mai existat o ocazie la care am epuizat ideea.  Dar de fiecare dată reușesc să surprind frumos, zic eu. Anul acesta mi-am dorit însă să fie ceva special, pentru că va fi cu adevărat o zi unică, o zi de care nu toți se pot bucura: la sfârșitul lunii părinții mei vor împlini 25 de ani de căsnicie. 

La început m-a cuprins panica, dar apoi m-am gândit la ce le pot oferi

Nu vreau să fie ceva banal, vreau să fie ceva de care să își amintească toată viața. Așa că am început căutările de pe acum. Căutările … online bineînțeles. Și cum mare-i grădina online-ului mi-a picat ochii pe un cuvânt mare și frumos: Ryanair. Poate știți secvența în care lui ochii lui Tom sunt „umpluți” cu imaginea șoricelului, la care se gândește cu ardoare. Deja îmi imaginam cum și ce o să fie când o să realizeze marea surpriză. Un city break low cost! Nu mai urma decât să mă documentez, să îmi fac un plan bine gândit și să cumpăr niște bilete.

Destinația pe care o am în vedere și care cred că ne va prinde bine este Atena, Grecia. De ce am ales Grecia? Pentru că e absolut fascinantă. Este considerată leagănul civilizației moderne si este una din cele cateva capitalele din Europa, cu o istorie de mii de ani. Și pentru că ai mei își doresc foarte mult să vadă Acropole și Templul lui Zeus. Nu am uitat nici de Portul Pireu, un port vechi dar care încă mai funcţionează ca principalul punct de ieşire din oraş pe mare pentru destinatii catre insulele din Marea Egee precum si catre alte parti din estul Mediteranei și pe care îmi doresc atât de mult să îl văd.

De ce am ales să zbor cu Ryanair?

În primul rând pentru beneficiile pe care mi le oferă: prețuri reduse, confort, posibilitatea de a avea bagaje de mână gratuiteÎn plus rezervările le-am făcut folosind aplicație mobilă Ryanair,  în timp ce așteptam trenul către Suceava. Apropo, un bilet de tren m-a costat mai mult decât un bilet de avion. Ciudată și nedreaptă-i viața, nu?

 

 

zbor

zbor2

Urmează să ne petrecem 2 zile în minunata Grecie. Mai sus spuneam că am pregătit totul: hotelul la care ne vom caza, destinațiile pe care le vom vizita, ba chiar și la mâncare m-am gândit. De la Tzatziki, pasta cremoasă din iaurt și castraveți, la minunatul Gyros cu pui, la elixirul zeilor Metaxa. Probabil că cele două zile ne vor încărca pozitiv și ne vor umple de bucurii.

retur1

retur2

 

 

Lasă un răspuns