SuperBlog

Curierul care livrează zâmbete

Pe Ana o cunosc de când m-am născut. În aceeași zi, de 10 noiembrie, acum 22 de ani, mamele noastre au simțit că le-a venit sorocul. Cineva, acolo sus le-a vrut în același salon și tot acel cineva a făcut ca amândouă să nască la aceași oră: 14: 30. Pe tot parcursul internării mamele noastre au legat o relație de prietenie, au făcut schimb de numere de telefon și au decis să păstreze legătura.
Numai că această legătură a devenit foarte strânsă, se vizitau tot timpul (stând la un sfert de oră de mers cu mașina una de cealaltă), uneori chiar mai rămâneau la noi să doarmă. Când eu și Ana am crescut ne petreceam foarte mult timp împreună. Familia ei s-a mutat lângă noi tocmai pentru ca distanța să nu mai fie o problemă (pentru că nu de fiecare dată avea cine să o aducă pe Ana la mine, sau invers).Așa că amintirile mele încep de pe la vârsta de 5 ani când nu dormeam decât cu fetița cu ochii căprui și păr buclat. Eram tot timpul împreună, toți spuneau că suntem ca niște surori.Am suferit împreună după prima îndrăgostire puerilă, am vărsat lacrimi, am râs, am tăinuit.Problema a apărut când eu nu am intrat la facultatea la care Ana reușise. Așa că despărțirea noastră a fost inevitabilă: eu am rămas în orașul meu – ea a plecat la capitală. Cu toate astea nu ne-am îndepărtat deloc.
În data de 1 noiembrie mi s-a declanșat rotița care anunța apropierea aniversării noastre. Până acum ne serbam ziua împreună, printr-o dublă petrecere. Acum însă, nu se putea întoarce acasă fiind prinsă într-un proiect la facultate. Trebuia să îi găsesc un cadou special, ceva ce să o bucure mai mult ca niciodată. Știam că nu îi plac bijuteriile, în schimb adora florile. Dar cum să îi trimit flori când ne despart atâția kilometri?
buchet-din-35-de-trandafiri-rosii-VjY8bM-am frământat, m-am perpelit pe-o parte și pe alta. Treceau zilele și eu nu știam ce să fac. Într-o seară în timp ce străbăteam străduțele internetului căutând flori am dat peste niște buchete de trandafiri absolut superbe la o florărie online din București: BucheteTrandafiri.ro. Mi-a plăcut cel mai tare faptul că pe lângă flori, se poate alege și un cadou: șampanie, bomboane sau un ursuleț drăguț și de asemenea primești o felicitare gratuită pe care să-ți așterni gândurile.
Și atunci m-am gândit că asta ar putea fi o idee chiar genială. Cine s-ar aștepta să îi bată curierul la ușă cu un buchet de flori?
Nu trebuia decât să ma decid dacă sa fie buchet, coș cu flori sau trandafiri la cutie. Eu le-aș fi luat pe toate dacă mi-aș fi permis! Și cum mă împotmolisem tare, am tras cu ochiul pe site, pentru că au și câteva sfaturi foarte folositoare și în cele din urmă m-am decis: pentru o zi aniversară cel mai potrivit este un coș cu trandafiri. Am ales un coșuleț cu trandafiri albi și roșii, pentru că aceștia simbolizează aprecierea, fiind o modalitate foarte bună de a-i mulțumi cuiva pentru faptul că îți este alături, căruia i-am adăugat și un mesaj: „Draga mea, îți mulțumesc că exiști! Îți doresc să te bucuri de viață ca până acum!” Ca să fie surpriza și mai plăcută am ales și ursulețul pufos. cos-cu-15-trandafiri-rosii-si-albi-FYyLY
În ziua minune am făcut comanda pe la ora 11. În aproximativ două ore m-a sunat Ana. Era atât de fericită și mi-a mărturisit că se aștepta la multe, dar nu la asta. În acea seară mi-a făcut și ea un cadou: s-a întors pentru petrecerea -dublă surpriză pe care o organizase. M-a bucurat enorm faptul că i-au plăcut trandafirii pe care i-am ales cu tot sufletul și recunosc că mi-a fost greu să aleg, pentru că toate produsele sunt de calitate și sunt foarte frumoase.

Această modalitate de a trimite flori trebuie să recunosc, este nouă pentru mine. Însă am observat că prezintă câteva avantaje față de florăriile normale (a nu se înțelege că florăriile online sunt anormale):
– sunt multe florării care livrează florile, însă riscul de a încurca buchetele sau mesajele este mai mare față de riscul pe care îl prezintă cele online (care nu prea există, pentru că totul este păstrat în baza de date)
– nu pierzi prea mult timp și nu mai sâcâi vânzătorul cu întrebări legate de prețuri. (care îți sunt afișate la o florărie online)
– din câte mi-a spus Ana, trandafirii primiți de ea au fost sănătoși și frumoși, păreau a fi culeși chiar atunci, așa că din punctul ăsta de vedere BucheteTrandafiri.ro mi-a câștigat încrederea. În unele florării „fizice” am văzut destule flori care păreau puțin cam … obosite.
– personal cred că să te trezești din senin cu un buchet de flori primit de la un curier este foarte wow. Și dacă mai ești și la serviciu cu siguranță colegele vor fi invidioase. Un punct în plus pentru florăria online.
– poți comanda de oriunde din țară.
– ar fi urât să se întâmple, dar dacă ți-ai amintit fix în ultima clipă ca este ziua cuiva și chiar nu mai ai timp să repari, o florărie online e salvarea.
– dacă ești un romantic incurabil și vrei să oferi o floare soției, care este la serviciu fii sigur că nu umblă cu o vază în geantă. Așa că după ce pleci de la florăria din colț trebuie să mergi să cumperi și-o vază…alt timp pierdut, altă nebunie. Dar o florărie online, cum este și BuchetTrandafiri.ro oferă posibilitatea de a comanda și o vază care e livrată odată cu trandafirii.

4 Comentarii

Lasă un răspuns