Întâmplări

Damblaua de joi dimineață

Eram cu mama când mi s-a părut că văd ceva. Atunci mi-am adus aminte că de câteva zile într-un anume loc, mai precis o crăpătură între un perete și ciment locuiește un șoricel. Și cum erau niște firimituri de pâine pe jos, mititelul voia să ia prânzul.

  • Mă duc să iau repede camera! Trebuie să îl trag în poze!
  • Nu ești sănătoasă…tu crezi că ăla stă să te joci tu. Mai bine pune mâna și toacă morcovu ăla.
  • E nu sta, chit că mă fac eu statuie și tot îl fac vedetă!

Am dat fuga după camera foto, i-am setat toate cele și am așteptat. Am așteptat…am așteptat….m-am ridicat din poziția în care stăteam…și tocmai atunci ..uite capul drăcoveniei! Până să mai fac vreo mișcare țup! s-a ascuns iar.

M-am plantat iar în apropiere, dar cum scotea puțin capul și dădea de mine se baga înapoi. Ba chiar mi s-a părut că de vreo 2 ori a făcut niște ochi mari când m-a văzut :))

După juma de oră de stat statuie, timp în care mi se încleștase și degetul pe butonul de declanșsare, a ieșit iar drăcovenia, adulmecând o bucată de pâine pe care i-am lăsat-o aproape.

SONY DSC

La început timid, apoi din ce în ce mai îndrăzneț. (după minute destul de multe)

SONY DSC

Cred că până la urmă ne-am împrietenit pentru că i-am luat bucățica de pâine, să-l fac să iasă mai mult. Iar el nu s-a supărat deloc, ba chiar a pozat foarte frumos.

 

La finalul ședinței foto, când am crezut că îmi ies oasele prin piele la cât de amorțită eram, adică după vreo 60 de minute de stat nemișcată, ca nu cumva să-l sperie vreo șuviță de păr care se zbenguia, i-am mai dat o bucățică de pâine să aibă si pentru cină.

Apropo, m-am gândit să-i spun Vlăduț, mi se pare mie așa că Vlăduț i se potrivește. Și cred că așa și-ar fi dorit și el. 😀

Nu-i așa că e tare drăguț?

 

16 Comentarii

  1. Te felicit pentru răbdare şi perseverenţă!!! Vlăduţ e tare fotogenic, parol. Cel puţin prima poză cu urechile ciulite, e de tablou. Şi din profil arată bine, nimic de zis 😀
    Tare fain! Poate îl faci mascota blogului, ne faci şi nouă cunoştinţă cu el. 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns