Despre mine…

…numai de bine :)) Sunt un iubitor de litere, de cuvinte, de scris, de citit, de tot ce ține de domeniul ăsta. Cândva cochetam cu poezia. Cândva eram mai veselă. Cândva aveam încredere în oameni. Cândva …

Îmi place să fotografiez, îmi plac câinii și apusurile. De răsărituri nu spun nimic, că niciodată nu m-am trezit să admir unul :)) Nu îmi încep diminețile decât pe aromă de cafea și îmi place să stau în pijamale până târziu, când se poate. Îmi place să visez, să atribui norilor diverse forme, îmi plac stelele și să le privesc. Prefer primăvara și toamna. Urăsc zilele toride de vară, deși sunt născută în iulie.

Nu îmi plac cluburile, petrecerile sau evenimentele care implică oameni mulți. Cum nu îmi place nici să dansez. Și nici să port fuste. Nu m-am machiat niciodată, pentru că nu îmi place. Nu merg pe tocuri, pentru că prefer să rămân cu picioarele pe pământ. Când e vorba de cumpărături (în general de haine) mai bine te duci singur/ă, pentru că nu îmi place să pierd timpul alergând după cine știe ce sau probând n-șpe mii de perechi de ceva.

V-am spus că nu îmi place pizza?