SuperBlog

Doar cu Farmec ai farmec!

Doar cu Farmec ai farmec!

Am ajuns în niște vremuri în care frumusețea înseamnă un corp perfect, subțire și plăcut ochiului. Bărbații întorc capul numai dacă cea care trece prin fața lor se încadrează sau cel puțin se apropie de mărimile promovate peste tot: 90-60-90. Deși poate spuneți că nu e așa, eu sunt sigură că prima dată vezi ambalajul, apoi produsul în sine. Din unele topuri reiese că Brazilia are cele mai frumoase femei, din altele reiese că Ucraina ar fi pe primul loc la frumusețea femeilor. Câte topuri sunt, tot cam atâtea tări. 

După părerea mea, frumusețea nu stă numai într-un corp frumos. Frumusețea constă în multe alte lucruri: limbaj, atitudine, gândire, suflet, ten, păr, unghii, gesturi, etc. Iar eu am întâlnit multe românce frumoase cu adevărat. Am vrut să aflu care este secretul frumuseții lor așa că le-am cerut sfaturi și păreri în ceea ce privește produsele cosmetice utilizate. Prima interogată, ca să zic așa, a fost mama mea. Și nu, nu e frumoasă pentru că e mama, ci e frumoasă pentru că în ciuda faptului că a născut și a crescut doi copii, (unul mai căpcăun ca altul :D) are un ten întinerit. Parcă s-ar duce la masaje zilnic și la întinderi de piele. Dar nu ăsta este secretul pielii așa de fine, întinse, care parcă emană strălucire, ci produsele din gama Gerovital Plant de la Farmec. crema-antirid-pbox-2Folosește zilnic o cremă antirid revitalizantă care îi este ca o prietenă foarte bună.  Și cu toate că este frumoasă, nu i-am spus asta niciodată și o spun cu regret, pentru că orice mama trebuie să știe cât este de frumoasă.

Nici bunica nu a scăpat de întrebările mele. Știți senzația pe care o aveți când atingeți un bebeluș? Piele moale catifelată, de-ți vine a-l  mângâia toată ziua. Ei bine, așa sunt mâinile ei. De câte ori i le ating mă simt ca-n basme. Parcă toată viața a trăit în puf și n-a spălat nici măcat o farfurie! De fiecare dată îmi arată crema cu Aloe Vera de la Farmec și îmi spune că fără ea nu ar putea trăi. Plus că niciodată nu se spală pe mâini cu altceva, în afară de un săpun lichid cremă de lăcrămioare, care da, probabil ați ghicit, tot de la Farmec este.

Atât mama, cât și bunica au părul foarte lung și foarte bogat, care te cucerește de când îl vezi. După cum spun ele meritul este tot al produselor Farmec. Din răspunsurile primite reise că Farmec e secretul frumuseții, transmis din generație în generație. De curând m-am molipsit și eu și am început să folosesc creme de mâini și de îngrijire a pielii. Dacă am fost puțin sceptică la început, acum chiar m-am îndrăgostit de produsele din gama Gerovital Plant și chiar cred că Farmec e secretul. În combinație cu o atitudine pozitivă, cu niște haine alese atent și în conformitate cu vârsta, cu o alură elegantă și plină de stil, și cu vorbele și mai atent alese româncele chiar pot fi cele mai frumoase. Trebuie numai să nu uite să se iubească și să-și acorde atenție ele însele, pentru că asta face diferența între o femeie frumoasă și o femeie. La noi în țară e mai greu să petreci ore în șir prin centre de înfrumusețare, pentru că portofelele noastre nu sunt la fel de groase ca ale modelelor pe care le vedem noi prin străinătate. Însă Farmec îți intră în casă, nu e nevoie să pleci nicăieri și nici nu e scump. Trebuie doar să vrei să fii frumoasă!

Iubește și tu Farmec și simte-te frumoasă! Și dacă aveți vreun dubiu în ce privește româncele noastre, luați de priviți!