SuperBlog

Hai și tu la SuperBlog!

Hai și tu la SuperBlog!

Ultima zi de septembrie. Un pic ciudat că pică vinerea, ar trebui ca weekendul să fie așa ca o pauză din calendar și octombrie să vină de luni. Să se numească zilele sufletului. Sau ale fericirii sau poate zilele toamnei. N-are sens ce zic eu aici, așa-i? N-are, știu. Afară e ceva suspect. Căldură, soare, un cer albastru cu niște nori albi, pufoși și prietenoși, fluturi și flori. Și tocmai pentru că toamna mi-e soră mai mare și suntem la fel de dificile, nu mai cred în fața asta binevoitoare a ei. Sigur ne pregătește ceva.

Sau poate că și natura serbează Luna Nouă sau începerea facultății. Dar cum cea din urmă nu are loc în zilele de weekend (norocul studenților) eu cred că serbează altceva. De câțiva ani încoace are loc o mare sărbătoare (e adevărat că nu apare în calendare, dar pun pariu că în calendarele bloggerilor sigur e) în lumea asta minunată a mediului online. Și nu, nu e o sărbătoare din aia de nu trebuie să faci nimic că te vede cel de sus și se lasă cu păcat, ci din contră. Idei scrise și rescrise, back space, muuult back space și mai multă efcinciuială, nervi, nopți în care visezi numai probe, dureri de cap când vezi că-i fără un minut și tu nu ești în regulă, imaginație, dezamăgiri și lista poate continua lejer.

Probabil că știți deja despre ce vorbesc. Despre SuperBlog. Înscrierile au început deja din data de 1 septembrie, dar nu știu de ce am tot amânat atât să mă înscriu. Mâine deja se anunță prima probă și sunt curioasă care va fi. Dacă și tu ești curios nu ezita să te înscrii. Ai să vezi ce faină e competiția, deși tind să cred că mai faină e atmosfera, emoția și nerăbdarea cu care sunt așteptate probele și notele.

 

18 Comentarii

 1. Echipa SuperBlog

  Bine ai revenit in SuperBlog, draga Calator prin viata!🙂
  Iti multumim pentru inscriere si de la 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
  Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna creativa iti dorim!

  Răspunde
    1. De două ori m-am apucat și eu la 23 să scriu 😀 și am fost gata puțin înainte de fix. O dată am scris cu 3 zile înainte și la 2 zile după deadline m-am trezit că nu înscrisesem articolul :)) Concluzia? Mai bine în ultimul moment decât mai devreme :))

     Răspunde

Lasă un răspuns