Diverse

100HAPPYDAYS- SĂPTĂMÂNA 1

IMG_0262  Ziua 1, 27 septembrie: Fericirea are chipul tău. Îmi plac plimbările nocturne când doar stelele mai veghează asupra noastră 🙂 Și el, chiar dacă în ultima vreme nu mai știe, mă face fericită.


IMG_8698

Ziua 2, 28 septembrie: Prăjitură cu ciocolatăăăăă…pe cine nu face fericit ciocolata? :)) Uneori e un bun prieten care ajută la producerea de zâmbețele.


2015-09-29 20.36.54

                                                                                                                                         Ziua 3, 29 septembrie: Astăzi am primit ”Dragoste virtuală” și ”Toate cele șapte valuri”. Pe prima o citisem (împreună) online, pentru că nu am avut răbdare să vină curierul, iar pe cea de-a doua am început-o astăzi. Frigul de afară m-a făcut fericită :)) O carte frumoasă, pe el alături, cu o pătură calduroasă și ciocolată caldă (a se remarca superbele căni cu ”alifanți”!!!!).


IMG_8721Ziua 4, 30 septembrie: E ultima zi din lună și uite așa se mai duce o filă din calendar. daaaaaar eu sunt fericită! Da, chiar sunt! Nu v-am zis de prietena mea cea mai bună?


Ziua 5, 1 octombrie: În această zi, a început competiția SuperBlog 2015 pe care o așteptam de ceva timp. M-am bucurat multokke7-300x249 să realizez prima probă pentru că nu mai făcusem așa ceva până acum. Sper să fie îmbucurător pe mai departe!


Ziua 6, 2 octombrie: Astăzi fericirea m-a ocolit puțin, pentru că unul dintre câini mi s-a îmbolnăvit. De fapt nu e câinele meu, sau e..nu știu, eu zic că e. O să povestesc altădată. Ideea e că îmi e milă și teamă să nu moară…


Ziua 7, 3 octombrie: Fericirea are din nou chipul tău, chiar dacă …. 🙂 Astăzi am reușit să terminăm Toate cele șapte valuri și sunt super fericită că s-a terminat așa cum speram :)) A fost și ceva nou, pentru că sunt primele două cărți citite împreună și înseamnă mult pentru mine.

Încă nu simt că am făcut progrese…poate nu am făcut, dar aștept ..

Lasă un răspuns