D`ale sufletului

Încă unul …

… în care dacă ar fi să privesc la suprafață, la cum sunt eu, aș spune că nu am realizat nimic. Încă un an își scurge ultimele suflări de viață și ne lasă pe unii fericiți că am mai bifat niște chestii pe lunga listă, iară pe alții cu ochii în soare. Adică dezamăgiți de noi, de așteptările pe care le aveam de la anul ăsta.

Dacă privesc cu ochii ăia de Andreea optimistă și normală la cap pot spune că am reușit să fac ceva anul ăsta: am fost în stare să scriu o licență deși m-am apucat foarte târziu de ea și să termin facultatea. Mi-am călcat de foarte multe ori pe orgoliu și am lăsat de la mine, l-am cunoscut pe nepotul (nou născut) prietenului meu, am închis uși uitate deschise sau întredeschise prin care intra furtuna, cu alte cuvine m-am descotorosit de oameni parșivi și mâncători pe la spate. 

Am citit cărți frumoase, am iubit la un alt nivel, am învățat să folosesc un DSLR, mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie și am plecat pentru prima oară cu al meu câteva zile undeva, singuri, singurei.

Mi-am dorit de mult timp un blog, numai că anul ăsta mi-am făcut curajul de a îl face, am participat la SuperBlog, unde am ieșit în primii 50 (și sunt destul de mândră).

Există și găuri negre, ca în viață, pentru că din cauza bolii de care suferea mamaie a fost un an greu, cu țipete și zbierături 30 de ore din 24 chiar. Dacă nu aș fi stat la cămin, probabil aș fi cedat psihic. Tot anul ăsta, din păcate sau fericire, nici nu știu s-a micșorat numărul familiei la 4 membri (și sper să rămână așa de acum încolo, pentru mulți mulți ani), am pierdut o viață care a durat 3 ani (cea de cămin).

Am plâns, am râs, am suferit, am iubit, am trăit, AM DONAT!

2016 sper să fie mai liniștit sufletește, mai iubitor. Nu îmi doresc decât sănătate pentru toți și să-mi dea Dumnezeu putere să fac față provocărilor care mă așteaptă 🙂

P.S: Mă bucur că-mi fac intrarea în noul an cu urme de zăpadă pe tălpi, căci tare frumos ninge și se așterne 🙂 Nu-ți face griji, nene 2016 o să-mi scutur picioarele înainte să-ți trec pragul!

13 Comentarii

Lasă un răspuns