SuperBlog

Îndrăznește să trăiești sănătos!

Îndrăznește să trăiești sănătos!

Încep prin a spune că a avea o viață sănătoasă este destul de greu. Câți dintre noi nu își încep diminețile cu gândul că de mâine mă apuc de sport, de mâine … iar acest mâine nu va veni niciodată … Când vine vremea să mănânci corect și să începi să faci exericiții, nu există “Voi începe de mâine”. Mâine este boala (V. L. Allineare). Dar dacă nu vom mai fi singuri? Dacă ne vom uni motivațiile, voința, nu ne va fi oare mai ușor să ne atingem țelurile? Omul – singur este slab, însă dacă se vede înconjurat de alți semeni care împărtășesc aceleași gânduri, va deveni mai puternic, mai motivat, se va simți mai încurajat. 

Încă din 2007, Nutrivita -nutriție specială pentru o viață sănătoasă, ne oferă o gamă variată de produse. Așadar produse avem, ne mai trebuie un șut în fund, ca să zic așa, un impuls.

Uite cum facem: oamenii vin cu voința.

Alți oameni frumoși (parteneri SuperBlog) vin cu impulsul: Daniel Botea și Dana Lalici.

Nici partenerii media, RadioLynx și Comunicate de presă, nu trec indiferenți pe lângă această idee de sănătate și se vor ocupa cu anunțurile.

Titlul campaniei: Îndrăznește să trăiești sănătos!

Scopul campaniei: Încurajarea persoanelor să trăiască sănătos. Să gândească sănătos. Să învețe că sănătatea este cel mai important lucru. Să învețe că excesele – indiferent de natura lor ne distrug încet încet viața. Să învețe că sportul combinat cu o alimentație sănătoasă îi va face să se simtă mai bine.

Cum se desfășoară campania?

sapcaDaniel, prin intermediul blogului său, va organiza o întâlnire a craiovenilor și nu numai, cu scopul promovării sportului ca o activitate sănătoasă. Tot el va lansa oamenilor invitația de a participa la un maraton prin oraș (organizat o dată la două săptăm
âni). Se vor împărți batoane proteice participanților și câte o șapcă cu sloganul Îndrăznește să trăiești sănătos!.

În ajutorul lui Daniel vor veni cei doi parteneri media care vor aduce la cunoștință ascultătorilor respectiv cititorilor date despre locația și orele maratonului. RadioLynx va difuza un spot publicitar care să încurajeze publicul să iasă la alergat. Site-ul comunicate de presă va publica un articol cu același interes: invitație la o porție de sănătate.

Dana este un om deosebit cu o voință de fier care a reușit să slăbească enorm în doar câteva luni. Tocmai datorită acestei reușite ea este persoana potrivită pentru a organiza întruniri săptămânale (joia), la care să participe persoane care vor să slăbească și au nevoie de ajutor pentru a face acest lucru. Cu siguranță că unora le va fi mai dificil să elimine brusc dulciurile din meniul zilnic, tocmai de aceea, Dana le va prezenta și le va da spre testare produsele din gama gustări hipocalorice de la Nutrivita: batoane duo-ciocolată, biscuiți lămâie-vanilie sau batoane cu portocale.

Vinerea este rezervată întrunirilor între mămici, unde Dana le va vorbi despre cât de importantă este o alimentație sănătoasă pentru copii. Tot aici se vor prezenta  și produse pentru cei care au diferite intoleranțe: la gluten, lactoză, zahăr.

Vor avea loc și concursuri: fie pe blogurile partenere, fie pe pistele alergare. Se vor acorda premii în produse și tricouri.

Campanie propusă pentru SuperBlog! 🙂

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns