SuperBlog

La ce sunt buni prietenii

-Și cum zici că îți mai merge cu Iulia?

-Nu prea bine, zice că nu simte că mai țin la ea. Că nu îi mai fac cadouri, că nu îi mai spun vorbe frumoase..nu știu frate, e greu cu femeile…dar nu mai știu, i-am luat de toate, în atâția ani am epuizat orice idee.

-Îmi pare rău, nu știu ce să spun, poate se va repara situația între voi…dar, ia spune mai mergem la….mamă mamăăăăă, ia uite colo!

-Hmmmm, e o femeie de nota zece! Atitudine, eleganță, frumusețe! Și ce păr lung și bogat! Și uite cum se reflectă razele soarelui în el! Știi, mereu mi-a plăcut să mă joc în părul Iuliei. Obișnuiam să o pieptăn când ieșea de la duș și deseori i-l împleteam.

-Și acum n-o mai faci?

-Nu, nu știu ce s-a întâmplat, dar nu mă mai atrage așa cum o facea.

-Atunci….o să fiu eu Cupidonul vostru…pentru că îmi ești cel mai bun prieten o să te fac să o redescoperi pe Iulia cea-de-care-te-ai-îndragostit.

       *după două zile*

-Salut, Bogdan! Am intrat puțin în lumea fetelor și am aflat răspunsul la problema ta: Gerovital Tratament Expert. Am auzit că sunt produse românești de calitate și oferă un păr frumos și sănătos! Și ca să vezi că mi-am făcut temele te sfătuiesc pentru început să cumperi un șampon anti-mătreață. Fetelor le place un păr curat, iar tu te vei putea juca din nou în el fără să înceapă să ”ningă” atunci când treci cu mâna, pentru că acest șampon are rolul de normalizare a secreției sebumului. Apoi, pentru o creștere sănătoasă a părului trebuie neapărat să iei un ser anti-cădere. Rădăcina firului se va întări și va dobândi și un aspect strălucitor. Și cum știu că Iulia se vopsește destul de des, nu uita de o mască de protecție pentru păr vopsit. Acum, fugi repede la cumpărături și recucerește-o pe Iulia! Arată că îți pasă de ea și că o vrei mereu frumoasă!

proba_farmec_superblogprobe_farmec_superblog

-Ești cel mai tare, omule! Te pricepi mai tare ca o femeie! Sper să mă ajute aceste sfaturi!

                                             *după 10 zile*

-Și…povestește-mi…v-ati împăcat?

-Da și numai datorită ție! A fost super încântată de cadou și după cum se vede și părul ei este încântat. Au trecut abia câteva zile și deja se simte diferența! Iar eu m-am reîndrăgostit!

!Articol scris pentru competiția SuperBlog 2015.

Lasă un răspuns