Diverse

La mulți ani, suflet frumos!

La mulți ani, suflet frumos!

Acum vreo 6-7 luni am pășit pentru prima oară în lumea asta a oamenilor cu bloguri. A blogurilor frumoase cu oameni frumoși. Pardon, oameni frumoși cu bloguri frumoase. Am cunoscut, dacă pot spune asta, suflete pe care le-am simțit mai apropiate de sufletul meu. M-am gândit ceva vreme dacă să scriu asta, dacă e bine, dacă nu fac ceva greșit, dar îmi asum.

Pe ea am cunoscut-o din prima zi când am început să scriu pe aici. Răsfoiam după bloguri și mi-a sărit în ochi. I-am citit câteva postări, mi-a plăcut, mi-am făcut curaj să încep să comentez. Și uite așa s-a scurs timpul și i-am citit tot blogul, cap coadă. E o femeie sensibilă, scrie niște poezii minunate, are un suflet frumos și cred că și la chip e la fel. Îmi pare rău că această postare vine abia la ora asta, dar știu eu că mă iartă. 😀 Nu-i așa Potecuță? Că despre tine e vorba. Astăzi este ziua ta, sper că a fost o zi frumoasă. Îți urez sănătate în primul rând și putere. Fericire, spor în toate, mai ales la bani și zâmbete. Multe zâmbete!

Nu știu dacă mai ții minte, dar ți-am spus acum ceva timp că dacă ai răbdare o să „primești” ceva 🙂 Sper să îți placă 🙂

12528804_605765456253984_1643761032_o

 

 

12 Comentarii

 1. Doamneeee, scumpa mea!!! Am un mare nod în gând şi sper să nu mă pun pe plâns că sunt la muncă şi nu dă bine, vorba aia! Îţi mulţumesc din tot sufletul pentru surpriza asta frumoasă. Ştii, când am intrat aici chiar m-am întrebat „oare cine a mai avut ziua ieri?” 😀
  Imaginea e absolut minunatăăăă! Iubesc lăcrămioarele, tweety e o altă mare iubire, ce să mai zic… m-ai nimerit! Cum m-aş putea revanşa eu?

  Răspunde
  1. Și tu ești născută în martie, Potecuță? Simțeam eu că avem ceva în comun, chiar dacă eu sunt mai aproape de începutul lunii. 🙂
   La mulți ani și multe primăveri înfloritoare! 😀

   Răspunde

Lasă un răspuns