Diverse

Mai mult spațiu de depozitare în baie

Mai mult spațiu de depozitare în baie

Știi momentul ăla în care parcă lumea devine prea mică pentru tine? În care simți cum pereții casei se îngustează de vezi cum coatele-ți hârjâie lavabila dacă vrei să te întinzi? Adică atunci când pur si simplu nu ai loc, sau cel puțin așa ți se pare? Când șifonierul e doldora de prea multe haine, rafturile cu pantofi abia mai respiră, iar biblioteca abia mai poate ține sutele de cărți. În camere un aer prea greu, parcă totul se  face din ce în ce mai mic. Nu vrei să mai vezi nici măcar colecția ta de parfumuri strânse cu atâta disperare și parcă îți vine să le arunci ca să mai faci puțin spațiu.

Când mai intri și în baie îți vine să îți iei câmpii. Într-un colț un teanc de prosoape mari, în altul un alt teanc de prosoape mici. Geluri de duș pentru el, pentru ea, cu aromă de levănțică, de iasomie, de cacao, și pentru cei mici. Șampoane neapărat care să nu usture ochii – pentru copii, pentru volum, pentru mătreață. Toate astea și multe alte creme și alte lucruri necesare (sau nu) în singurul colț rămas liber. Cum să nu te apuce nebunia? Și te mai uiți o dată în jur și bagi de seamă că nu ai niciun amărât de dulăpior în care să-ți ții benzile de ceară pentru epilat. Și ăsta era locul unde se presupune că tu trebuie să te relaxezi într-o mare de spumă și lumânărele parfumate…

Ce e de făcut dacă te afli în situația mai sus prezentată? 5621_550_550_0

Cu șifonierele e simplu – arunci ce nu mai porți sau dai altora mai nevoiași ca tine. Cărțile … pot fi depozitate în pod sau de ce nu, prin alte camere. Problema cea mai mare o reprezintă baia, pentru că de regulă e un spațiu mai micuț, unde e nevoie de foarte multe. Ce să arunci? Șampoane, prosope? Poate vreo cremă? Cum și unde să le aranjezi ca să le ai la îndemână pe toate?

Depozit-online.ro e soluția! Nu trebuie decât să intri pe site și să îți alegi ceva din gama mobilier baie! Au atât de multe modele încât e imposibil să nu te lipești de ceva!

Eu am pus ochii pe un set format din lavoar + oglindă + dulap bază, care are destul spațiu pentru orice lucrușor de care mă împiedic în baie. E alb, lavoarul este ceramic, iar oglinda cu iluminare halogen.  În plus, nu ocupă foarte mult loc. Și pentru că deja este iunie, o să primesc și un voucher cadou!

dsd

Sunt convinsă că de acum mă voi putea bucura de confortul unei băi mai aerisite și mult mai primitoare, gata să mă răsfețe după o zi toridă de vară.

 

4 Comentarii

    1. Asta dacă începi tu să construiești casa de la 0. De exemplu, a noastră este făcută de mamaie și tataie. Fără baie, inițial, a trebuit să facă tata baie cum s-a putut, dintr-o verandă acum hol. Nu este extraordinar de mare, dar este baie. 🙂

      Răspunde

Lasă un răspuns