Întâmplări

Mai vechi și mai noi

Mai vechi și mai noi

Când mergeam la mamaie L. (care defapt a fost mamaia mamei, deci străbunica mea) mereu mă lăsa să scotocesc prin sertare.

Îmi plăcea că se juca și râdea cu mine și îmi arăta mereu colecția ei de șervețele, pe care le strânsese pe vremea când mama era mică. Îmi plăcea mirosul lor și încă îmi place. Îmi aduce aminte de lucruri minunate. Acum, probabil că v-ați prins, șervețelele sunt în posesia noastră. Unele au peste 40 de ani, altele sunt în mai multe exemplare, altele îngălbenite de timp, unele au buline, altele linii, unele sunt cu motive florale, altele parcă ar fi tapetate.

 

 

SONY DSC

Ori de câte ori se ivește câte-o ocazie, mai adăugăm câte unul, două, trei, pentru a le mări numărul și pentru a avea și viitoarele noastre generații ce vedea, așa cum și noi am avut parte de mici bucurii de acest fel.

SONY DSC

 

Țin minte că atunci când ni le-a dat mamaie, am stat cu mama câteva ore de le-am călcat și le-am așezat frumos. Doamne ce mândră mai eram când povesteam la școală despre noua mea pasiune :))

La ora actuală numărul a ajuns la 736 😀 Și sper să crească încă pe-atât!

 

 

 

18 Comentarii

      1. Păi se zice că scoțienii sunt atăt de zgârciți că folosesc șervețelele de mai multe ori, ăar hârtia igienică o pun la uscat…Este desigur…o glumă ce vrea să evidențieze o realitate…zgârcenia lor proverbială…

        Răspunde

Lasă un răspuns