SuperBlog

Particip la SuperBlog!

Particip la SuperBlog!

Înainte de a vă spune ce am de spus, vă urez o primăvară frumoasă, plină de zâmbete, culoare și voie bună! În momentul în care scriu asta e unșpe dimineața și teoretic e a doua zi de primăvără oficială. Cel puțin în calendar. Că e o toamnă-iarnă-primăvară într-o singură zi, cine să mai înțeleagă?

Pe 1 martie nu vine doar primăvara. Pe 1 martie pentru bloggeri vine Spring SuperBlog. Și cum nu am mai participat de mult timp, ba chiar am zis că nu mai particip, parcă m-a luat așa un dor și-o dorință de a resimți fiecare minut rămas până la miezul nopții. Pe lângă asta, trebuie să îmi reamintesc că pot scrie pe diverse teme, pentru că simt un blocaj. Sper să treacă cu această competiție.

Prima probă deja s-a lansat ieri, dar înscrierile se pot face pe parcurs, bineînțeles primind penalitățile de rigoare. Grupul de pe facebook deja zornăie, cred că asta m-a făcut să vreau să particip. Deși nu comentez aproape deloc pe acolo, urmăresc atent ceea ce se postează și vreau și eu adrenalina caracteristică SuperBlog.

Așadar, particip la SuperBlog!

 

17 Comentarii

Lasă un răspuns