SuperBlog

Pasiunile devin realitate cu telecredit.ro

Pasiunile devin realitate cu telecredit.ro

– Știi iubito, mă gândeam că dacă tot îți place ție să prajiturești ai putea să faci ceva frumos din asta, îmi spune Mihai astă dimineață la cafea.

– Sincer și eu mă gândeam la asta. Și știi ce vreau? Un blog culinar. Să fie cu de toate, cu rețete diverse de dulce, de post, vegane, vegetariene, de toate am să fac. Oricum trebuie să mai diversificăm și noi felurile de mâncare.

– Super, păi și de ce nu ai spus nimic?

– Pentru că încă nu îmi permit un astfel de blog. Nu pot face poze cu telefonul în primul rând, iar cuptorul lasă de dorit. Nu-l vezi cum coace? Ușa nu mai stă închisă, zău că mă enervează rău, dar nu putem să-l schimbăm acum. Salariul de acum deja e dus, iar cel viitor jumătate va fi dat deja. Nu ne putem permite prea curând un cuptor nou. Plus că mi-ar trebui oale, farfurii frumoase, chestii de recuzită, nu știi tu.

– Aș putea să vând unul din laptopuri, să știi. E o soluție să facem rost de câțiva bani. Mai căutăm prin casă chestii pe care nu le folosim. Oricum le ținem degeaba. La fel și cu hainele, ai atâtea rochii cu care nu te mai îmbraci .. Serios acum, avem prea multe lucruri de care ne împiedicăm.

– Știu, am să încep să sortez din haine, multe sunt primite cadou, nici măcar nu le-am purtat. În debara nu intru, acolo e treaba ta.  Aaa… și să nu ne grăbim cu vânzarea laptopului. Este o soluție bună, dar sincer n-aș vrea să ne batem pe urmă pentru cel rămas. Mai bine le cer alor mei ceva bani, sigur o sumă modestă, dar le poți cere și tu alor tăi și treaba e rezolvată pe sfert.

– Știi că nu mă înțeleg așa de bine cu ai mei, dar pe tine te iubesc maxim. Cred că mai bine te înțelegi tu cu ei, așa că aici intervii tu.

– Ok. Și restul de bani?

– Ar mai fi o soluție, îmi zice Mihai oarecum reticent. Ce părere ai avea despre un împrumut?

– Păi tocmai o să facem două: la ai mei și la ai tăi, zic râzând.

– Nu, mă refer la un împrumut altfel. Să-i zicem că facem un împrumut până la salariu.

– Adică credit online rapid? Chiar mă gândeam când o să-mi spui despre asta. Te-am văzut ieri când căutai pe internet despre împrumuturi rapide. Zic să ne apucăm de treabă, hai să căutăm mai multe despre asta. Aduc laptopul.

– Uff, mi-era cam teamă să-ți spun, nu știam dacă vei reacționa bine. Fii atentă că m-am interesat eu cum funcționează: prima oară putem împrumuta până la 500 de lei. Este un credit cu dobândă 0.  Vom returna aceeași sumă, fără dobândă, în maxim 30 de zile. Vom adăuga la această sumă și banii de la ai noștri și ne vom lua cuptorul. Apoi vom mai face un împrumut rapid, de data asta vom putea lua o sumă mai mare. Cumpărăm un aparat foto profesional și îți iei ce îți dorește sufletul pentru recuzită. Apoi nu mai rămâne decât să ne apucăm de treabă. În plus de asta nu e nimic complicat cu creditul ăsta online. Completăm un formular în maxim 5 minute, nu avem nevoie decât de câteva documente și mai mult de atât, o să primim banii în aceeași zi.

– Vorbești serios? Păi de ce nu aș fi de acord? Dacă stăm până strângem noi bani … Chiar îmi doresc mult de tot un blog culinar și chiar vreau să fie ceva super ca la carte.

– Știu, tu îți dorești blogul, iar eu îmi doream un aparat foto.

– Ce hoț ești, deci aveai tu un interes…

– Eh, să zicem că împăcăm și capra și varza, îmi spune rânjind și sărutându-mi ușor fruntea.

Lasă un răspuns