SuperBlog

Poșete, rochii, parfumuri …. toate în 3 minute!

Poșete, rochii, parfumuri …. toate în 3 minute!

-Honeeeeey, honeeeeey dragăăăă, unde ești? Hei iubituleeeee? îmi strig iubitul în timp ce mă pregăteam de ieșire.

-(iar mă strigă asta) … da scumpetea mea dragă, te ascult.

-Honey crezi că poți să mă scoți la mall azi? Am văzut o poșetă Louis Vuitton abia apărută și știi cât de mult iubesc poșetele?

-Scumpo, ai deja prea multe. De câte crezi că mai ai nevoie? M-am cam săturat ….

-Ah, ce te iubesc eu honey. Imediat plecăm, doar să mă depilez.

-Adică vrei să mergem și la salon? Mai pierdem și pe acolo timp … (și bani) …depilatoare

-Nu, dragule. Mi-am cumpărat o crema depilatoare piele sensibila, că doar știi ce piele moale și catifelată am și imediat mă irit dacă nu e în regulă crema. Nici nu știi cât am căutat ceva pe placul meu! Noroc cu cei de la Farmec care au o gama diversificată de produse destinate mai multor tipuri de depilare în funcție de necesitățiile fiecărei persoane. Uite ce frumos miroase!

-Mmmm …..

-Niciun mmm, e vvv, adică vanilie. E cu extract de vanilie. Și vanilie însemnă piele sensibilă.

vanilie

 

-Păi până îți faci tu treaba, eu ies la o bere cu băieții în barul de vizavi (între timp poate uiți de mall).

-Gumești honey, glumești. În 3 minute (cât îi ia cremei să acționeze)  nici nu ajungi să ieși pe ușă. Treci aici, că am treabă cu tine. Pe lângă crema mea, am mai cumpărat o  crema depilatoare bărbați. Mă gândeam că poate după mall ajungem la piscină să ne bălăcim puțin.

-Adică alți bani. Doamne, ești un aspirator de bancnote, nu glumă! (Unde te-oi fi găsit?). Și… eu cu crema aia nu mă dau! Ce sunt eu? Bărbat sau femeie?

-Tocmai că ești bărbat, nu o maimuță păroasă! Acum treci aici și zi mersi că nu folosesc benzi cu ceară!

După ce îl „cremuiesc” pe piept ne așezăm liniștiți și sorbim din cafea în timp ce așteptăm ca pielea să devină wow.

-Iubi, trebuie neapărat să mergem să cumpăr pantofii ăștia!, exclam în timp ce răsfoiesc ofertele online dintr-un magazin de fițe. Sunt numai câteva perechi în toată țara! Știi ce înseamnă asta?

-Căă … sunt foaaarte foarte scumpi?

-Numai la bani te gândești! Ah, da știi că luna viitoate trebuie să mergem la botez la vecinicul nostru ? Am nevoie de o rochie nouă! Și pantofi care să se asorteze cu ea! Și o poșetă și bijuterii. Era să uit! Parfumul ăla … Chanel. Trebuie neapărat să-l am. Mă gândeam chiar să-mi schimb culoarea părului. Și trebuie să-mi dai niște bani că mă așteaptă mâine Melania la cosmetică. De fapt știi ceva iubire? Cred că vreau să mergem la solar, nu la piscină. Să nu te aud că nu ai bani! Vreau ca la botez să creadă lumea că ne-am întors din Dubai, de la plajă!

-Taci puțin scumpo …

-Ce s-a întâmplat iubitule? Aaaa, e gata crema! Uite ce piele fină am! Iubitule, de ce ești grena la față? Ti-e rău?

-Am o migrenă! În numai 3 minute m-ai lăsat falit! FAAAA-LIIIIT! Vrei rochii, vrei bijuterii, vrei pantofi, poșete! Ai munți de poșete! Vrei saloane, vrei atât de muuulte! Eu trebuie să muncesc 3 ani pentru tot ce mi-ai spus tu în 3 minute!

-De fapt iubitule …. încă nu terminasem … dar e gata crema depilatoare și trebuie să fug la baie!