SuperBlog

Simte-te bine cu Hotmama.ro!

Simte-te bine cu Hotmama.ro!

Nu știu cum e să fii însărcinată sau proaspăt mămică (nu proaspătă mămică, da?) dar pun pariu că eu m-aș distra așa de tare să merg la cumpărături … încât aș fi numai cu zâmbetul pe buze. Glumesc, chiar nu m-aș vedea umblând cu o burtă imensă (v-am zis că-mi doresc gemeni?)  din magazin în magazin și probând haine. Mi se pare o pierdere de timp, o acțiune dătătoare de dureri de cap.

Îmi imaginez cum hainele o să intre brusc la apă și cum e nevoie de ieșiri mult mai dese  prin magazine. Și atunci mă gândesc, de ce să nu stau eu cocoțată în vârful patului și din 3 clickuri și două mișcări să-mi cumpăr haine? Așa nu mă mai enervez nici eu colindând peste tot și nici pe al meu nu-l mai stresez cu veșnica mea problemă: aia nu-mi place, aia nu, nici asta, nici ailaltă.  

Ca mine probabil mai sunt. Și vreau să cred că nu sunt deloc puține, că doar nu oi fi eu oaia a mai neagră din câte există. Și poate că acele femei nu știu că își pot alege hăinuțe stând comod la birou, în pat sau alături de-o ceașcă de ceai la gura sobei. Că pot fi scutite de mers prin ploaie, prin vânt sau dacă sunt mai ghinioniste puțin prin ditamai zăpada ca să poată ajunge prin magazine. Că își pot cumpăra haine de gravidă sau chiar haine de alăptare online, de pe Hotmama.ro?

Dacă aș fi însărcinată, sigur aș alege varianta online. Dar nu sunt, așa că nu pot alege, că nu am nevoie. În schimb aș recomanda și aș promova magazinul online. Cum? Păi simplu. Aș da sfoară-n țară, cum altfel decât prin intermediul blogurilor și nu orice fel de bloguri, ci bloguri ale unor oameni care au trecut prin asta, respectiv Cristina Lincu și Daniel Botea. Cristina pentru că este femeie, știe ce înseamnă să duci nu una, ci 3 sarcini și cât de importantă este organizarea timpului atunci când ești viitoare mămică, însă mai ai deja copii. Daniel pentru că scrie al naibii de bine și cred că are puterea convingerii. Poate povesti din experiența lui de tătic, cum a văzut el totul, cum le-a înțeles și cum ar fi vrut să fie ca să fie poate mai bine. Cred că peste tot dăm numai de bloguri în care mamele povestesc experiența. Mie mi-ar plăcea să aud ce înseamnă toată nebunia asta de 9 luni și după, pentru un bărbat.

Este important ca viitoarele mămici să știe că cineva este acolo să le susțină și când se simt prea rău pentru o sesiune de cumpărături sau atunci când pur si simplu nu își găsesc rochia potrivită. Chiar am o cunoștință care și-a căutat rochie pentru o cununie aproape o săptămână și abia pe ultima sută de metri a găsit ceva, care nu era tocmai pe gustul ei, însă n-a mai avut ce face. Pe Hotmama.ro ar fi găsit cu siguranță.

E la fel de important ca femeile să înțeleagă că trebuie să se simtă bine în noua postură. Cred că nu-i ușor să ai o burtă mare și să te simți bine în orice haine. Am văzut pe stradă imagini care mie mi-au lăsat un gust amar. Femei cu sarcini destul de avansate cu tricouri care nu acopereau decât jumătate de burtă. E urât. De ce să nu fii o gravidă simpatică care să se privească în oglindă și să-i placă ceea ce vede? Care să iasă în lume și să fie mândră de burtica ei, însă să nu și-o expună într-un mod grosolan? La fel am văzut și femei care alăptau. Nu am nimic cu asta, însă de ce să-ți pui tricoul în cap ca să faci asta, când există atâtea haine pentru alăptare? De ce să nu facem lucrurile cu stil, dacă avem atâtea posibilități?

Tot Dana ar putea să organizeze întâlniri și să dezbată aceste teme și multe altele, să vorbească despre cum a fost când a fost ea însărcinată și dacă au ajutat-o sau nu cumpărăturile online. Să aibă loc discuții frumoase ca între viitoare mămici, sfaturi și învățături.

Apoi cum la tv vedem tot felul de știri despre târguri de mirese, de exemplu, de ce să nu vedem și o știre în care să se vorbească despre Hotmama.ro? Sau să vedem două graviduțe cum comandă online haine de pe site? Cred că TVR2 ne-ar putea ajuta în privința asta. Iar la final cred că un concurs ar fi binevenit. Dar aici, desigur sponsorul va fi chiar Hotmama.ro, așa că trebuie să fie un sponsor darnic, căci dornic de a face o viitoare mămică fericită sunt sigură că este. Așadar cum ar fi dacă mămicile ar putea câștiga o ședință foto cu partenerul și bebele (Hotmama chiar organizează ședințe foto atât în ultimele luni de sarcină, cât și după naștere, cu bebele)? Să poată participa oricine comandă de minim 200 de lei, să zicem. Să fie o tragere la sorți, o dată la două luni, o dată la cinci luni, depinde de generozitate. Cu siguranță clientele vor fi extrem de fericite și se vor bucura să se simtă apreciate.

3 Comentarii

  1. Multumim foarte mult pentru articol si pentru idei! Va asteptam si pe dvs (cand va fi cazul) dar si pe cititoarele dvs pe hotmama.ro. Avem si un cod de discount – introduceti „hotmama10” in pagina de finalizare a comenzii si aceasta va beneficia de discount. Va asteptam cu drag si succes in competitia SuperBlog!

    Răspunde

Lasă un răspuns