SuperBlog

Spring SuperBlog vine de mărțișor

Mâine este prima zi a unui nou început. Că doar asta e primăvara nu? Renaștere, prospețime, delicatețe. Deja mirosul ghioceilor se simte în toată curtea, iar în casă miroas-a zambile. Nu știu dacă mă bucur sau nu că a venit martie, pentru că timpul e incredibil de furios, parcă aleargă, nu glumă. Și tot mâine e prima zi din Spring SuperBlog 2017. Și normal că mă înscriu. Cu articolul ăsta, chiar. Sper să-mi recapăt forța și ideile și cheful de treburi serioase, pentru că se anunță o competiție incendiară cu probe pe măsură. Dar vom vedea noi … chiar mâine, când se și lansează deja prima probă.

Dacă vrei și tu să participi trebuie să știi că înscrierile se fac și pe durata competiției, dar te-aș sfătui să te înscrii până trece prima probă, ca să ai timp să scrii și să nu iei penalizare. Și trebuie să mai știi că SuperBlog creează dependență!

Vouă, celor care nu participați vă doresc o primăvară înfloritoare, plină de inspirație, de căldură și iubire! Iar concurenților SuperBlog le doresc mult succes și note pe măsură!

 

11 Comentarii

  1. Mult succes! Sa ai articolele în platforma cu mult înainte de miezul nopții! Și, evident, să ai inspirație! Eu zic pas de data asta. În iarna am tras cu greu de mine sa termin competiția, nu aveam nici un chef (și s-a văzut la note) dar nici sa renunț n.am vrut. Multă bafta!

    Răspunde
    1. u prea sunt eu omul „cu mult înainte de miezul nopții”:)) Ediția trecută am avut vreo 2 articole înscrise în ultimul minut :)) Cred că așa mă simt mai bine… Dar e cam aiurea, pentru că platforma e morocănoasă și nu merge mereu, așa că riscul e mare. Mulțumesc!

      Răspunde

Lasă un răspuns