SuperBlog

Surpriză cu peripeții

– Se apropie aniversarea noastră. Facem cinci ani de când ne cunoaștem, de când ne mâncăm zilele unui altuia. Ajută-mă te rog cu o idee, căci în atâta timp le-am epuizat pe toate. Ce cadou să -i mai fac?
– Hmmm, păi..rame foto, maimuțoaie, parfumuri, ceasuri, căni, cărți, haine, cred că sunt deja idei folosite. O vacanță numai voi doi?
– Mnu..tocmai ce a „consumat” el ideea asta. Vreau ceva nebun, să țină minte toată viața. Ceva neașteptat. O să-l cer de bărbat! Ha ha, cum ar primi asta?
– Chiar că nebunie curată! Dar de ce nu organizezi deja nunta și fix de ziua voastră să vă căsătoriți. Doamne ce idei tâmpite am..auzi tu!
– Hmmmmm…minunat! O să intru în istorie! Cine-a mai văzut femeie să își ducă mirele la altar fără ca acesta să știe?

Și uite așa am început cu pas grăbit, aproape alergând să fac aia, aia și ailaltă. Că doar știți cât de greu e să faci o nuntă, nu? Noroc cu prietena mea că mi-a găsit restaurantul Good Old Times, din cadrul hotelului Golden Tulip Times.photo Nu știu ce mă făceam fără ea, căci peste tot unde încercasem eu nu mai era loc. Am fost să îl văd și deși nu mai aveam cum să fac mofturi că nu îmi place, nici nu a fost nevoie. De cum am intrat m-am simțit ca o regină. O arhitectură superbă, aparte, un spațiu maaaaare, unde deja mă vedeam într-o rochie albă, cu o trenă lungă și diafană, o atmosferă de vis ce mai!
Am primit foarte multă înțelegere din partea personalului, pentru că lucrurile trebuiau puțin grăbite. Și pentru că aveam invitați de destul de departe, i-am putut caza la hotelul Golden Tulip Times. Numai fericire până acum!
În ziua cea mare m-am trezit dis de dimineață, i-am lăsat bilet lui cum că se simte rău o prietenă așa că sunt cu ea acum. L-am rugat pe un prieten de-al lui, care tocmai își scrisese propria viață, să îl invite la lansarea de carte, unde ținuta trebuie să fie obligat forțat la costum. Și uite așa în loc de lansare a nimerit la biserică. A fost atât de suprins încât a început să plângă.
Seara, la restaurant petrecerea a fost nemaipomenită. Servirea a fost ireproșabilă, iar mâncarea te făcea să te lingi pe degete. Dar ghiciți ce?
În momentul tăierii tortului, scumpul meu soț a dorit să spună câteva cuvinte. Așa că le-a spus, moment în care toți au izbucnit în râs. Organizase și el o nuntă, o săptămână mai târziu!!! Îmi cumpărase chiar și rochie!
Ce am făcut? Am îmbrăcat rochia și am mai făcut o petrecere! Bineînțeles, darul s-a dat numai o dată !

Articol întârziat, pentru SuperBlog!

3 Comentarii

Lasă un răspuns