Întâmplări

Urări la miez de noapte

Urări la miez de noapte

A trecut ceva vreme de când nu am mai dat pe aici. Și acum, la miez de noapte vin și eu pe-o rază de lună călare și vă spun că azi e ziua unui om minunat. Un om pe care încă nu am învățat să îl apreciez la adevărata valoare. Acum sigur doarme, dar mâine când va citi prima dată va zâmbi. Apoi mă va întreba că de ce am scris acest articol, că ce și cum. Că știu că lui nu îi place așa, în public. Dar undeva, acolo în sufletul ăla mare știu că va fi bucuros și se va simți mândru.

Este un om prea bun pentru lumea în care trăim, căruia îi place să meșterească de toate și culmea, îi mai și ies chestii faine. Nu știe să zică nu, nu pot și nu vreau (asta ar trebui să învăț și eu,  că am cam uitat) și nu spune c-a terminat până nu e totul absolut perfect. Și da, asta poate fi enervant uneori… Un om cu care pot să vorbesc orice și când spun orice, chiar orice înseamnă. Și asta apreciez mult. Are o putere de înțelegere exagerată, Dumnezeu i-a vărsat sacul cu înțelegere, bunătate și calm în spinare. (Oare pentru mine n-o mai fi avut?). Însă cea mai mare calitatea a lui este aceea că reușește să-mi facă față și să rămână întotdeauna lângă mine. :)) Și nuuuuuuu e deloc ușor.

Așa că, dragul meu, astăzi, de ziua ta îți doresc să fii sănătos. Să îți păstrezi sufletul inocent și bunătatea pe care o arăți față de cei din jurul tău, chiar dacă uneori mă scoate din sărite faptul că ajuți pe toată lumea cu zâmbetul pe buze. Îți doresc lumină în gânduri, căldură în suflet și zâmbete. Multe, așa cum îți place ție. Eu am să-ți fiu alături pe cărarea vieții și-am să te ajut cum pot și cum știu. La mulți ani, moșulicăăă! 🙂

6 Comentarii

Lasă un răspuns